Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai longeviv primar din Valcea, arestat preventivpentru inca 30 de zile. Cum deturna bani publici edilul ajuns la al saselea mandat consecutiv

Adevărul Adevărul,
Cel mai longeviv primar din Valcea, arestat preventivpentru inca 30 de zile. Cum deturna bani publici edilul ajuns la al saselea mandat consecutiv

Magistratii Tribunalului Valcea au decisjoi, 11 ianuarie, prelungirea masurii arestului preventiv cu inca 30 de zile in cazul lui Ion Horia Horascu, primarul localitatii valcene Prundeni. continuă pe Adevărul

ROBOR la trei luni s-a depreciat la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut astazi la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia barilului de petrol light sweet crude WTI) la bursa New York Mercantile Exchange a ajuns astazi la cel mai ridicat nivel din 2014, pe fondul majorarii cererii si al reducerii productiei anuntata recent de Organizatia Statelor Exportatoare de Petrol OPEC).

CINE iL RECUNOASTE PE INFRACTOR, SA SUNE LA 112! Primele imagini cu CEL MAI CAUTAT HOT din BANAT (VIDEO)

Au fost facute publice primele imagini cu cel mai cautat escroc din Banat al momentului. Barbatul a inselat si jefuit un batran de 79 de ani din Caransebes cu 35 de grame de aur si 14. 000 de lei.

Lira - stabila, volatilitatea monedei atinge cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Volatilitatea monedei britanice, lira sterlina, se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, ceea ce arata ca pentru investitori acordul referitor la perioada de tranzitie dupa iesirea tarii din UE Brexit) este ca si parafat, potrivit Bloomberg.

Volatilitatea lirei se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Volatilitatea lirei sterline se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, ceea ce arata ca pentru investitori acordul referitor la perioada de tranzitie dupa Brexit este ca si facut, relateaza Bloomberg.

Indicele Robor la 3 luni a scazut la 1,98%, cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 1,98%, cel mai mic din data de 14 noiembrie 2017, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) si citate de News. ro. Robor la 3 luni este indicatorul principal in functie de care se calculeaza dobanzile variabile la creditele in lei. Miercuri, indicele a scazut la 2,03%. Nivelul atins joi este cel mai mic din data de 14 noiembrie, cand a fost 1,92%.

Acer Swift 7 e cel mai subtire laptop din lume

Orice gadget se promoveaza mai usor daca este insotit de superlative absolute, iar conform producatorului, Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop. S-ar putea sa nu-ti mai fi schimbat de mult timp laptopul si este posibil ca Acer sa nu fie primul pe lista priorirtatilor tale. Cu toate acestea, cel mai recent ultra portabil [].

Care este cel mai rezistent telefon din lume. Au pus o bila de metal incins pe el, a luat foc, dar nu s-a intamplat nimic - VIDEO

Nokia 3310, unul din cele mai rezistente telefoane din lume, a luptat cu indarjire chiar si impotriva unei bile de nichel incinsa ca focul. Sunt deja multe materiale in spatiul virtual in care anticul si.

Lectii de afaceri de la cel mai bogat om din istorie, seful Amazon

Jeff Bezos lansa in 1994 compania Amazon, care a intrat pe piata ca magazin online de carti si a devenit in cativa ani cel mai mare retailer din lume. El a ajuns, azi, cel mai bogat om din toate timpurile, cu o avere estimata la 105,1 miliarde de dolari, depasindu-l pe Bill Gates, seful Microsoft. Iata cateva dintre principiile care l-au ajutat pe Bezos in afaceri si din care tinerii antreprenori ar avea cate ceva de invatat.

Cel mai mare sindicat german, in greva

IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania, a demarat ieri o serie de greve, solicitand o majorare salariala de 6% pentru cei 3,9 milioane de membri ai sai din sectorul electric si al metalurgiei, precum si posibilitatea reducerii saptamanii de lucru de la 35 la 28 de ore, pentru un echilibru mai bun intre munca si viata, transmite AFP, conform Agerpres .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )