Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cel mai lung Black Friday din acest an aduce reduceri de pana la 80%. Cand se da start cumparaturilor

Adevărul Adevărul,
Cel mai lung Black Friday din acest an aduce reduceri de pana la 80%. Cand se da start cumparaturilor

Pentru editia Black Friday din acest an, pe rafturile fizice si virtuale ale unuia dintre cei mai cunoscuti retaileri din Romania vor fi disponibile peste 100. 000 de televizoare, 65. 000 de telefoane, 300. 000 de electrocasnice mari si mici, precum si sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule si unelte sau fitness. continuă pe Adevărul

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume, intre New York si Sydney, care a durat 19 ore si 16 minute, realteaza Euronews.

Cel mai lung zbor fara oprire din lume, testat cu succes: Aeronava unei companii australiene a decolat de la New York, cu destinatia Sydney (VIDEO)

O companie aeriana australiana a incheiat cu succes testul celui mai lung potential zbor comercial fara oprire din lume. Aeronava a pornit de la New York, cu destinatia Sydney, si a zburat fara oprire aproape.

Telefoane mai ieftine la eMAG pe care le iei fara sa mai astepti Black Friday

Black Friday va fi pe 15 noiembrie. Unele produse, nu foarte multe, vor avea reduceri masive la eMAG. Altele vor fi mai ieftine cu 100 pana la 500 de lei, dar, dat fiind pretul lor, nu vei simti.

Cel mai lung zbor de persoane a testat limitele corpului uman

Desi exista zboruri foarte lungi intre doua puncte de pe mapamond, de cele mai multe ori, acestea vin la pachet cu escale, pentru bine pasagerilor. Exista insa si exceptii. Compania aeriana.

Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinti. Cum a ajuns Anca Dumitra la BBC

Anca Dumitra a pus mana pe un rol aparte fata de ceea ce a putut sa joace pana acum. Celebra actrita din las Fierbinti a fost distribuita intr-o drama care va urma sa fie difuzata pe postul britanic BBC. Ce personaj deocheat interpreteaza? Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinti Frumoasa actrita din .

Autismul l-a transformat in geniu: cine este cel mai tanar student la Oxford din toate timpurile

De cele mai multe ori, un copil care sufera de autism este o sursa de stres semnificativa pentru parintii sai. Nu a fost insa cazul lui Joshua, ale carui particularitati de geniu combinate cu atusim au fost confirmate de la o varsta foarte frageda. Exista multe forme de autism in lume, unele mai greu de .

eMAG reduceri. 3 frigidere la pret bun inainte de Black Friday 2019

EMAG reduceri. Magazinul online emag. ro are reduceri excelente la frigidere de diferite tipuri inainte de Black Friday 2019.

Stirile originale, prioritate pe cel mai cunoscut motor de cautare

Continutul original va avea prioritate pe cel mai cunoscut motor de cautare, aceasta fiind o veste cu adevarat buna atat pentru producatorii de stiri cat si pentru consumatori. Google va modifica algoritmul pe baza carora sunt afisate si ordonate stirile in cadrul motorului de cautare, astfel incat materialele originale si ample sa fie plasate cat mai sus. Google a anuntat ca va aduce, din nou, modificari importante algoritmului pe baza caruia apar stirile in motorul sau de cautare, promitand sa avantajeze site-urile care publica primele stirile sau reportajele pe un anumit subiect. Ca in multe alte domenii, Google va folosi inteligenta artificiala pentru a face acest lucru. insa, cum inteligenta artificiala nu este deocamdata suficient de inteligenta pentru a analiza si intelege singura continutul unei stiri, aceasta va fi ajutata pas cu pas de oameni.

Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit cel mai ascuns secret. Ce face prezentatoarea Pro Tv in fiecare seara

Dupa 25 de ani pe sticla, Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului la stirile matinale ale PRO TV, si-a dezvaluit un secret. Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit secretul indragita prezentatoare Netisor, dupa cum o alinta colegii, aduce zilnic, de 25 de ani, horoscopul la stirile matinale ale PRO TV-ului. inainte sa ajunga .

Pestera Ialomitei, cel mai vizitat punct turistic din Dambovita, in 2019

Pestera Ialomitei ramane, si in 2019, cel mai vizitat punct turistic, cu 106. 125 vizitatori care au ales sa vada acest obiectiv.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )