Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile originale, prioritate pe cel mai cunoscut motor de cautare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stirile originale, prioritate pe cel mai cunoscut motor de cautare

Continutul original va avea prioritate pe cel mai cunoscut motor de cautare, aceasta fiind o veste cu adevarat buna atat pentru producatorii de stiri cat si pentru consumatori. Google va modifica algoritmul pe baza carora sunt afisate si ordonate stirile in cadrul motorului de cautare, astfel incat materialele originale si ample sa fie plasate cat mai sus. Google a anuntat ca va aduce, din nou, modificari importante algoritmului pe baza caruia apar stirile in motorul sau de cautare, promitand sa avantajeze site-urile care publica primele stirile sau reportajele pe un anumit subiect. Ca in multe alte domenii, Google va folosi inteligenta artificiala pentru a face acest lucru. insa, cum inteligenta artificiala nu este deocamdata suficient de inteligenta pentru a analiza si intelege singura continutul unei stiri, aceasta va fi ajutata pas cu pas de oameni. continuă pe Ziarul Bursa

Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit cel mai ascuns secret. Ce face prezentatoarea Pro Tv in fiecare seara

Dupa 25 de ani pe sticla, Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului la stirile matinale ale PRO TV, si-a dezvaluit un secret. Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit secretul indragita prezentatoare Netisor, dupa cum o alinta colegii, aduce zilnic, de 25 de ani, horoscopul la stirile matinale ale PRO TV-ului. inainte sa ajunga .

Cel mai mare secret din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Se ascundeau de toata lumea pentru a face asta

In mod cert, divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt nu a fost unul usor. Totul s-a terminat in urma cu doi ani si jumatate, atunci cand Angelina a depus cererea de divort, invocand diferente ireconciliabile. De curand a iesit la iveala si cel mai mare secret dintre cei doi actori, de pe vremea cand .

Cel mai batran om din lume a murit! in urma cu doar o saptamana sufla in tort!

Gustav Gerneth, considerat cel mai batran om din lume, s-a stins din viata. Barbatul a fost declarat cel mai batran om din lume, dupa ce japonezul Masazo Nonaka a murit in ianuarie. Masazo era cu trei luni.

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Pensiile speciale au fost subiect de disputa intre parlamentari de mai multe ori in ultimii ani. Unii sunt de parere ca acestea ar trebuie eliminate sau impozitate, in timp ce altii nu sunt de acord cu taierile. in timp ce alesii se cearta pe marginea acestui subiect, cel mai bogat pensionar din Romania traieste fara .

Bucurestiul, cel mai congestionat oras din Europa. Cu ce se merge cel mai repede prin Capitala: Au fost comparate un scuter, o bicicleta, o un autoturism si transportul public

Bucuresti este cel mai congestionat oras din Europa si al cincilea cel mai aglomerat oras din lume, in ceea ce priveste conditiile de trafic, potrivit indexului realizat de catre.

Bitcoin, la cel mai scazut nivel din ultimele cinci luni

Bitcoin a scazut miercuri fata de dolar la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni, dupa ce dire.

Amenzi uriase pentru posesorii de animale. Ce trebuie sa declari la stat in cel mai scurt timp

Vesti noi pentru posesorii de animale! Statul le va da amenzi cuprinse intre 500 si 1. 000 de lei, daca proiectul va fi aprobat. Ce trebuie sa declare imediat la stat? Amenzi usturatoare pentru posesorii de animale Primaria Capitalei doreste sa demareze un proiect care ii vizeaza pe posesorii de animale. Cine va refuza sa declare .

Cum functioneaza cel mai precis ceas din lume, pe care nu ti-l vei permite

Cel mai precis ceas din lume este ceva deosebit si arata ca scos din filme, insa partea proasta e ca are si un pret pe masura. Dispozitivul se numesteThe Urwerk AMC Atomic Master.

Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinti. Cum a ajuns Anca Dumitra la BBC

Anca Dumitra a pus mana pe un rol aparte fata de ceea ce a putut sa joace pana acum. Celebra actrita din las Fierbinti a fost distribuita intr-o drama care va urma sa fie difuzata pe postul britanic BBC. Ce personaj deocheat interpreteaza? Cel mai controversat rol al Gianinei din Las Fierbinti Frumoasa actrita din .

Nicolae Stanciu, dupa duelul cu Lionel Messi: Cred ca e cel mai bun din istorie

Slavia a reusit un meci bun contra Barcelonei, campioana Spaniei incheind in corzi confruntarea de la Praga. Catalanii s-au impus cu 2-1, insa dupa ceea ce s-a jucat formatia la care evolueaza Nicusor Stanciu parca ar fi meritat remiza. Cred ca e cel mai bun din istorie, este fantastic sa il vezi pe teren, sa incerci sa ii iei mingea, a precizat internationalul roman despre Lionel Messi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )