Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai lung pod de sticla din lume a fost inaugurat in China

Antena3 Antena3,
Cel mai lung pod de sticla din lume a fost inaugurat in China

Chinezii au devenit celebri pentru inventiile lor, care mai de care mai uluitoare. De curand, a fost inaugurat cel mai lung pod de sticla din lume. Potrivit Adevarul, impresionanta constructie se afla la 180 de. continuă pe Antena3

Cat masoara cel mai lung pod de sticla din lume, proaspat lansat in China

Cel mai lung pod de sticla din lume a fost inaugurat recent in China. Numit Haohan Qiao, podul face legatura intre doua stanci din Parcul National Shiniuzhai, din provincia chinezeasca Hunan.

Olanda a inaugurat DeltaFlume, un dispozitiv care creeaza cele mai mari valuri artificiale din lume

Olanda a inaugurat luni DeltaFlume, un dispozitiv capabil sa creeze cele mai mari valuri artificiale din lume, al carui scop va fi sa testeze, in conditii simlare celor din natura, cat de solide sunt diferite tipuri de diguri si alte forme de protectie impotriva furtunilor, anunta AFP. Vom putea testa ce se intampla in timp ce valuri imense ne lovesc digurile, a declarat ministrul olandez al Infrastructurii, Melanie Schultz van Haegen. Jumatate din populatia tarii locuieste in jone aflate sub nivelul marii, astfel ca Olanda a fost mereu cu un pas inainte in ceea ce priveste dispozitivele de protectie impotriva cresterii nivelului marii si a furtunilor.

Care sunt cele mai puternice trei armate din lume

Analistii de la Credit Suisse au realizat o analiza a celor mai puternice forte armate din lume, in functie de capabilitati si eficienta. Conform acestei analize, cele mai puternice state, cand vine vorba de.

Care este cel mai bine vandut telefon din toate timpurile?

La cateva zile dupa ce iPhone-ul 6S a depasit toate recordurile de popularitate prin vanzarile din primele zile, aflam cel mai bine vandut telefon din toate timpurile. Cei de la Apple se pot mandri cu cele 13 milioane de iPhone-uri comercializate in doar trei zile de lansare, dar mai au multe de invatat pana vor [] Care este cel mai bine vandut telefon din toate timpurile? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

NATO, cel mai vast exercitiu militar din 2002 incoace

NATO organizeaza incepand de sambata cele mai importante exercitii militare in ultimii 13 ani, cu participarea a aproximativ 36. 000 de soldati, aceste manevre intervenind intr-un context de tensiuni cu Rusia pe subiectul crizei ucrainene, transmite AFP.

Cel mai bine vandut telefon nu este nici iPhone sau Samsung, nici smartphone

Ultimul iPhone s-a vandut in peste 13 milioane de unitati in trei zile. Totusi, cel mai bine vandut telefon din toate timpurile este al Nokia.

Romania are al patrulea cel mai mare pret la lapte din UE

Pretul pentru un litru de lapte in Romania este de 1,06 euro, al patrulea cel mai mare pret din UE, dupa cele din Italia, Cipru si Luxemburg, toate economii mai dezvoltate si cu salarii mult peste cele din.

Cele mai importante exercitii NATO din ultimii 13 ani. Vor participa 36.000 de militari, inclusiv din Romania

Alianta Nord-Atlantica va efectua, in urmatoarele saptamani, cel mai vast exercitiu militar din ultimii 13 ani, cu participarea a 36. 000 de militari din 33 de tari, inclusiv din Romania, in contextul.

Faze tari: El este primul om care va trai vesnic?; Face mai multi bani daca posteaza un selfie decat in patru zile de munca; El e cel mai viril barbat din lume! Are 100 de copii

Nu e gluma! Locuri din lume unde moartea este interzisa. Omenirea a incercat dintotdeauna sa desluseasca misterul mortii, multi au fost cei care au incercat sa o pacaleasca, dar la un moment dat aceasta tot i-a ajuns din urma. Cercetatorii americani construiesc o gradina zoologica inghetata, pentru a salva speciile pe cale de disparitie. Centrul de Biostiinta Regenerativa din cadrul Universitatii din Georgia construieste o gradina zoologica inghetata.

El este cel mai viril barbat din lume! Are peste 100 de copii

Un barbat de 46 de ani din Olanda este tatal a 100 de copii si ar putea fi considerat cel mai viril din lume. Ed Houben a primit acest titlul dupa ce a inceput sa ajute familii care nu puteau avea copii, iar metoda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )