Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania are al patrulea cel mai mare pret la lapte din UE

Antena3 Antena3,
Romania are al patrulea cel mai mare pret la lapte din UE

Pretul pentru un litru de lapte in Romania este de 1,06 euro, al patrulea cel mai mare pret din UE, dupa cele din Italia, Cipru si Luxemburg, toate economii mai dezvoltate si cu salarii mult peste cele din. continuă pe Antena3

Peek Cloppenburg isi deschide cel mai mare magazin din Romania in Mega Mall

Bucuresti, 29 septembrie 2015 Cu ocazia inaugurarii magazinului Peek Cloppenburg, joi, 1 octombrie, Mega Mall adauga in portofoliul sau cea mai mare reprezentanta Peek Cloppenburg din Romania, acesta devenind unul dintre cele mai mari magazine de fashion din tara. Odata cu deschiderea magazinului, vizitatorii Mega Mall se vor putea bucura de aproape 500 de branduri in plus celor existente.

Igor Dodon: Cel mai mare pericol pentru Republica Moldova este Unirea

Viitoarea majoritate parlamentara in Republica Moldova va fi de centru-stanga si va fi reprezentata de Partidul Socialistilor si Partidul Politic Partidul Nostru. Igor Dodon a subliniat ca formatiunea pe care o conduce nu va fuziona cu Partidul Nostru. Socialistul crede ca guvernul Romaniei si cel al Republicii Moldova pregatesc in secret Unirea.

Pretul cuprului a scazut cu 13% in trimestrul actual

Pretul futures al cuprului a scazut ieri, pe pietele externe, apropiindu-se de nivelul minim al lunii, dupa ce companiile industriale din China au raportat cel mai mare declin al profiturilor lor din octombrie 2011 pana in prezent.

Cel mai bogat om din Alba, catre studenti: Sa nu pierdeti vremea. Sa va ganditi bine daca are rost sa ramaneti la facultate

Cel mai bogat om din Alba si unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, Ioan Popa, patronul companiei Transavia, a tinut sa transmita un mesaj studentilor de la Universitatea din Alba Iulia, la inceputul anului de studiu. Ioan Popa le-a spus acesora in stilul propriu la ce sa se astepe dupa finalizarea facultatii.

Tesla a prezentat Model X in versiunea de productie: e cel mai sigur SUV din lume si are autonomie 400 km

Tesla Motors a prezentat primul sau SUV, denumit Tesla Model X acesta fiind prezentat ca cel mai sigur SUV din lume si, pe deasupra, are si cu o autonomie de 400 km cu baterie de 90 kWh). Livrarile vor incepe in 2016, spre vara, pentru cei care isi comanda masina acum, iar cei care au fost printre primii si-au primit masinile chiar in seara lansarii oficiale, marti, 29 septembrie. Preturile pornesc de la 132. 000 dolari.

Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric

Dupaanuntul NASA de luni, tot ce stim despre Marte este ca este o planeta inghetata, ostila, dar care are apa pe suprafata. Planeta Rosie reprezinta o optiune promitatoare pentru colonizare, iar teoriile despre cum vom face asta sunt nenumarate. Elon Musk, fondatorul Tesla Motors si CEO-ul SpaceX a discutat planurile sale cu privire la viitorul nostru [] Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare parte a licitatiei de implementare a televiziunii digitale terestre in Romania poate continua/CNSC a respins contestatia facuta de Frontal Communication

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a decis in 25 septembrie ca cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei, care este demarata de Societatea Nationala de Radiocomunicatii, poate continua. CNSC a respins practic contestatia formulata de Frontal Communication, care a cerut reevaluarea ofertei declarate castigatoare a asocierii Ericsson Telecommunications Romania - Ericsson AB.

Cel mai batran refugiat din Germania este un afgan in varsta de 110 ani, surd si orb

Cel mai batran refugiat din Germania are 110 ani, este surd si orb si a ajuns marti in Bavaria, dupa ce a fugit din Afganistan, relateaza cotidianul Le Figaro in editia electronica de miercuri.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri in septembrie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, Antena 3 a ramas cel mai urmarit post tv informativ din Romania si in luna septembrie. Pe intreaga zi, Antena 3 a inregistrat, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, o medie de 7. 7% cota de piata.

Harta genetica a Europei: Romania este printre cele mai diverse tari

O harta genetica a Europei ne arata diversele origini ale romanilor din ziua de astazi. O echipa de cercetatori au creat o harta genetica a Europei pentru a identifica asemanari intre diferite tari, iar eforturile lor au produs rezultate cel putin interesante. Dupa cum scrie site-ul Brilliant Maps, aceasta arata componenta genetica a diverselor tari [] Harta genetica a Europei: Romania este printre cele mai diverse tari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )