Libnet.ro
UNICEF

21:15

NATO, cel mai vast exercitiu militar din 2002 incoace

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NATO, cel mai vast exercitiu militar din 2002 incoace

NATO organizeaza incepand de sambata cele mai importante exercitii militare in ultimii 13 ani, cu participarea a aproximativ 36. 000 de soldati, aceste manevre intervenind intr-un context de tensiuni cu Rusia pe subiectul crizei ucrainene, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. NATO recruteaza FOTOGRAFI pentru cel mai amplu exercitiu MILITAR din ultimii 13 ani

Alianta Atlantica doreste o mediatizare grandioasa pentru cel mai amplu exercitiu militar organizat in ulltimii 13 ani.

NATO va desfasura un exercitiu de amploare in zona Mediteranei. Circa 36.000 de militari, inclusiv din Romania, vor participa la exercitiu

Alianta Nord-Atlantica va efectua, in urmatoarele saptamani, cel mai vast exercitiu militar din ultimii 13 ani, cu participarea a 36. 000 de militari din 33 de tari, inclusiv din Romania, in contextul tensiunilor dintre NATO si Rusia pe tema conflictelor din Siria si Ucraina.

Cele mai importante exercitii NATO din ultimii 13 ani. Vor participa 36.000 de militari, inclusiv din Romania

Alianta Nord-Atlantica va efectua, in urmatoarele saptamani, cel mai vast exercitiu militar din ultimii 13 ani, cu participarea a 36. 000 de militari din 33 de tari, inclusiv din Romania, in contextul.

Romania are al patrulea cel mai mare pret la lapte din UE

Pretul pentru un litru de lapte in Romania este de 1,06 euro, al patrulea cel mai mare pret din UE, dupa cele din Italia, Cipru si Luxemburg, toate economii mai dezvoltate si cu salarii mult peste cele din.

Care este orasul cu cel mai mult trafic

Capitala Filipinelor, Manila, este orasul cu cel mai intens trafic rutier din lume, potrivit Indicelui Global de Satisfactie a Soferilor - un studiu realizat de Waze, populara aplicatie de trafic rutier si navigatie.

Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric

Dupaanuntul NASA de luni, tot ce stim despre Marte este ca este o planeta inghetata, ostila, dar care are apa pe suprafata. Planeta Rosie reprezinta o optiune promitatoare pentru colonizare, iar teoriile despre cum vom face asta sunt nenumarate. Elon Musk, fondatorul Tesla Motors si CEO-ul SpaceX a discutat planurile sale cu privire la viitorul nostru [] Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bogat om din Alba, catre studenti: Sa nu pierdeti vremea. Sa va ganditi bine daca are rost sa ramaneti la facultate

Cel mai bogat om din Alba si unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, Ioan Popa, patronul companiei Transavia, a tinut sa transmita un mesaj studentilor de la Universitatea din Alba Iulia, la inceputul anului de studiu. Ioan Popa le-a spus acesora in stilul propriu la ce sa se astepe dupa finalizarea facultatii.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri in septembrie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, Antena 3 a ramas cel mai urmarit post tv informativ din Romania si in luna septembrie. Pe intreaga zi, Antena 3 a inregistrat, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, o medie de 7. 7% cota de piata.

SONDAJ: Popularitatea Angelei Merkel a ajuns la 54%, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Rata popularitatii cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a scazut pe fondul crizei privind imigratia, fiind la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, conform unui sondaj citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

Cel mai gustos desert de sezon - galustele cu prune

Toamna este perioada din an in care putem sa ne bucuram de cel mai gustos desert de sezon - galustele cu prune. Galustele cu prune autentice sunt acelea care au gustul copilariei. Pentru reteta celor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )