Libnet.ro
UNICEF

18:46

Cel mai lung viaduct rutier din Romania are grave probleme de stabilitate si va fi expertizat. Nu este exclus sa fie inchis

Adevărul Adevărul,
Cel mai lung viaduct rutier din Romania are grave probleme de stabilitate si va fi expertizat. Nu este exclus sa fie inchis

Podul are o lungime de 1,3 kilometri si leaga orasul Galati de ArcelorMittal si de cel mai important drum judetean. Viaductul are o vechime de peste 50 de ani, iar cu trecerea timpului s-a subrezit tot mai mult pe fondul lipsei lucrarilor de intretinere. continuă pe Adevărul

[Galerie foto] Cum arata cel mai nou avion Airbus din flota Wizz Air

Cu o valoare de lista de aproape 130 mil. dolari, prima aeronava Airbus A321neo a intrat in posesia Wizz Air, liderul pietei de transport aerian din Romania si cel mai mare operator low cost din Europa Centrala si de Est.

Rugaciunea care se citeste la inceputul Postului Mare. Urmeaza cel mai lung si aspru post pentru ortodocsi

In tipicul slujbelor bisericesti, Postul Mare sau Postul Sfintelor Pasti, cel mai lung si mai aspru post din calendar, incepe cu rostirea unei rugaciuni.

Postul Pastelui 2019. A inceput cel mai greu si cel mai lung post din an

Postul Pastelui 2019. A inceput Postul Pastelui 2019! Pentru credinciosii ortodocsi a inceput Postul Pastelui care va tine 40 de zile, pana pe 28 aprilie. Postul Pastelui 2019. in aceasta.

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume, livrand peste o treime din totalul mondial, fiind urmate la mare distanta de Rusia, potrivit unui raport publicat luni de Stockholm International Peace Research Institute SIPRI), citat de Radio Free Europe/Radio Liberty.

Pretul energiei pe piata spot din Romania va fi, astazi, cel mai mic din regiune

Pretul energiei pe piata spot din Romania cu livrare marti are o medie de 34,78 euro pe MWh si este cel mai mic dintre tarile cu care Romania este cuplata, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM.

AVOCATII CLIFFORD CHANCE BADEA: Companiile din Romania trebuie sa se pregateasca pentru Brexit, indiferent de domeniu

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) va aduce schimbari radicale mediului economic, iar companiile din Romania, indiferent de domeniul in care activeaza, vor resimti, la randul lor, impactul atat pe termen scurt, cat si lung, au anuntat, astazi, avocatii Clifford Chance Badea.

Romania are un nou clip de promovare oficial - VIDEO cu primele imagini

Avem o tara frumoasa, despre care au auzit insa prea putini straini pana acum. Dupa ce ani la rand am pierdut mii de turisti in favoarea Bulgariei, o tara vecina mai saraca decat noi, Romania are,.

Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Spectacolele vor dura 30-40 de minute, timp in care vizitatorii pot calatori pe cele mai indepartare locuri de pe pamant, pe toate planetele din galaxie sau pot vedea animatii care ii pot ajuta sa inteleaga mai bine notiuni de geografie, meteorologie, astronomie sau biologie, spune Alin Panzaru, managerul Zoo Brasov. Acolo se va deschide, de luna viitoare, cel mai mare planetariu din Romania, amenajarea acestuia costand peste 8 milioane de lei, scrie monitorulexpres. ro.

Face Convention Center - Oficial cel mai mare complex dedicat evenimentelor corporate din Romania

Zona premium din nordul capitalei se pregateste sa gazduiasca cel mai important punct de intalnire pentru companiile care se afla in cautarea unor spatii cu adevarat grandioase si exclusiviste pentru evenimentele pe care le organizeaza.

TIMMERMANS: Romania are responsabilitatea sa depaseasca faza MCV

Romania are responsabilitatea sa depaseasca faza MCV, a declarat, astazi, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, la ceremonia in cadrul careia i-a fost acordata distinctia de Doctor Honoris Causa de catre Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )