Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai mare accident din istorie. Este ireal cate masini au fost implicate

Playtech Playtech,
Cel mai mare accident din istorie. Este ireal cate masini au fost implicate

Cel mai amplu accident din istorie a avut loc in America de Sud, in urma cu cativa ani. Astfel, pe o autostrada s-au ciocnit peste 300 de vehicule. Cel mai mare accident din istorie Acest mare accident in care au fost implicate cele mai multe automobile a avut loc la data de 15 septembrie 2011 . continuă pe Playtech

Cel mai mare pericol in trafic. Atentie, soferi! La ce trebuie sa fim atenti la inceput de septembrie

Soferii trebuie sa-si adapteze stilul de condus pe timp de ploaie. Cel mai mare pericol in trafic, atunci cand ploua, este acvaplanarea. Acvaplanarea este derapajul unui automobil care se deplaseaza cu viteza mare si aluneca din cauza unei pelicule de apa. Santurile anvelopei nu mai pot disloca suficienta apa de pe carosabil, fapt care duce .

Cel mai ciudat obiect din spatiu. Nimeni nu stie ce este, cu adevarat.

Specialistii au inca nenumarate semne de intrebare dupa un obiect strain a intrat in sistemul nostru solar in anul 2017. Iata analiza primelor estimari si celor de acum! Care sunt ipotezele cercetatorilor? Obiect bizar in spatiu: Descoperirile specialistilor de pana acum Cometa bizara sau nava extraterestra? Specialistii inca au multe semne de intrebare despre obiectul .

Cum planuieste Guvernul sa redreseze economia cu banii europeni din cel mai mare pachet financiar al UE Pe ce se vor cheltui peste 25 miliarde de euro

Guvernul ar urma sa aprobe in sedinta de joi un proiect de OUG privind unele masuri pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta. Planul este necesar ca Romania sa poata accesa banii europeni care vor fi alocati in cadrul Mecanismului de Redresare si Rezilienta, in valoare de 560 de miliarde de euro, in cadrul celui mai mare dosar financiar al UE. Acest mecanism este primul si cel mai important pilon al Pachetului de Redresare de 750 de miliarde de euro anuntat la sfarsitul lunii mai de Comisia Europeana. Proiectul de OUG arata care sunt domeniile si proiectele pe care se vor cheltui circa 25 miliarde de euro.

Cum a devenit Apple cel mai mare generator de locuri de munca si totul cu un singur produs

Compania Apple spune ca aplicatiile sale iOS au creat aproximativ 300. 000 de locuri de munca in SUA incepand din aprilie 2019, in efortul de adaptare al dezvoltatorilor in timpul.

Cel mai mare producator de componente auto din Romania extinde concedierile. Peste 30.000 de posturi din intreaga lume ar putea disparea

Un gigant producator de componente auto, care are peste 20. 000 de angajati si in Romania, extinde concedierile planificate anterior si anunta ca ar putea renunta la peste 30. 000 de posturi din intreaga lume.

Natura in Romania. Curcubeul alb, surprins in imagini. Cel mai enigmatic fenomen din cate am fotografiat

Curcubeul alb, un fenomen mai rar intalnit, a fost surprins intr-o serie de imagini ale fotografului Mircea Bezergheanu. Artistul vizual a declarat ca acesta este cel mai enigmatic fenomen din tot ce a fotografiat.

Poate cel mai bun TV din 2020 vine de la Philips: de ce il vrei in casa si nu conteaza pretul

Intr-o conferinta online desfasurata pe parcursul zilei de ieri, Philips si-a anuntat noutatile pe 2020, incepand cu noi TV-uri si terminand cu casti complet wireless. Cel mai.

Samsung Galaxy Z Fold 2, oficial: pret, specificatii, disponibilitate pentru cel mai scump telefon din 2020

In acest an, Samsung a organizat o conferinta separata pentru telefonul sau pliabil de top. Cu aceasta ocazie, am aflat tot ce este de stiu despre Samsung Galaxy Z Fold 2 5G. Noul terminal.

Microsoft a venit cu tehnologia care te-ar putea apara de cel mai mare pericol al viitorului

Tehnologia e buna doar in masura in care e folosita pentru ceva bun, iar asta stiu toti specialistii. Numai ca are si o parte intunecata, iar Microsoft vrea sa te fereasca de unele.

Unde este cea mai adanca gaura din lume. Multi romani nu stiu raspunsul la aceasta intrebare

Unde este cea mai adanca gaura din lume si cum a fost formata aceasta? Este mai adanca si decat cel mai cunoscut punct al oceanului Groapa Marianelor. Unde este cel mai adanx loc din lume? Ajunge la scoarta terestra Cel mai adang loc din lume este asa cunoscuta Gaura de foraj Kola, care se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )