Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cel mai mare pericol in trafic. Atentie, soferi! La ce trebuie sa fim atenti la inceput de septembrie

Playtech Playtech,
Cel mai mare pericol in trafic. Atentie, soferi! La ce trebuie sa fim atenti la inceput de septembrie

Soferii trebuie sa-si adapteze stilul de condus pe timp de ploaie. Cel mai mare pericol in trafic, atunci cand ploua, este acvaplanarea. Acvaplanarea este derapajul unui automobil care se deplaseaza cu viteza mare si aluneca din cauza unei pelicule de apa. Santurile anvelopei nu mai pot disloca suficienta apa de pe carosabil, fapt care duce . continuă pe Playtech

Microsoft a venit cu tehnologia care te-ar putea apara de cel mai mare pericol al viitorului

Tehnologia e buna doar in masura in care e folosita pentru ceva bun, iar asta stiu toti specialistii. Numai ca are si o parte intunecata, iar Microsoft vrea sa te fereasca de unele.

Cel mai mare accident din istorie. Este ireal cate masini au fost implicate

Cel mai amplu accident din istorie a avut loc in America de Sud, in urma cu cativa ani. Astfel, pe o autostrada s-au ciocnit peste 300 de vehicule. Cel mai mare accident din istorie Acest mare accident in care au fost implicate cele mai multe automobile a avut loc la data de 15 septembrie 2011 .

Cum planuieste Guvernul sa redreseze economia cu banii europeni din cel mai mare pachet financiar al UE Pe ce se vor cheltui peste 25 miliarde de euro

Guvernul ar urma sa aprobe in sedinta de joi un proiect de OUG privind unele masuri pentru elaborarea Planului National de Relansare si Rezilienta. Planul este necesar ca Romania sa poata accesa banii europeni care vor fi alocati in cadrul Mecanismului de Redresare si Rezilienta, in valoare de 560 de miliarde de euro, in cadrul celui mai mare dosar financiar al UE. Acest mecanism este primul si cel mai important pilon al Pachetului de Redresare de 750 de miliarde de euro anuntat la sfarsitul lunii mai de Comisia Europeana. Proiectul de OUG arata care sunt domeniile si proiectele pe care se vor cheltui circa 25 miliarde de euro.

Cum a devenit Apple cel mai mare generator de locuri de munca si totul cu un singur produs

Compania Apple spune ca aplicatiile sale iOS au creat aproximativ 300. 000 de locuri de munca in SUA incepand din aprilie 2019, in efortul de adaptare al dezvoltatorilor in timpul.

Cel mai mare producator de componente auto din Romania extinde concedierile. Peste 30.000 de posturi din intreaga lume ar putea disparea

Un gigant producator de componente auto, care are peste 20. 000 de angajati si in Romania, extinde concedierile planificate anterior si anunta ca ar putea renunta la peste 30. 000 de posturi din intreaga lume.

Atentie, soferi! Politia te va trage pe dreapta daca ai asta la masina. Peste 11.000 de permise, retinute

Mai multe de 24. 000 de autovehicule inmatriculate in alte tari din UE au fost controlate de politistii de la rutiera in ultima saptamana, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivelul intregii tari. Actiunea a avut ca scop prevenirea evenimentelor rutiere, precum si a faptelor antisociale comise de soferii acestor autovehicule. Peste 11. 000 de permise au .

Jador, cel mai prost sofer. Ce a patit in trafic: a povestit tot

Jador nu le are pe toate! Cunoscutul cantaret a demonstrat ca nu e bune deloc la volan. Acesta a marturisit cum stau lucrurile cand vine vorba despre sofat. Jador, povesti din trafic. Nu sunt bun deloc la soferie Desi multe doamne si domnisoare il cred un barbat perfect, acesta a marturisit singur ca este de .

Fructele care ingrasa cel mai putin! Romancele in forma le consuma zilnic, la orice ora

Fructele sunt o sursa excelenta de vitamine, minerale esentiale, fibre si antioxidanti, iar pentru a avea o dieta alimentara echilibrata trebuie sa le includem in regimul nostru zilnic. Daca te lupti cu kilogramele in plus, ei bine, din fericire, exista fructe care nu ingrasa, ci, dimpotriva, te ajuta sa devii supla. Pentru a afla care .

Alexandru Rafila, avertisment ingrjorator dupa ce Romania a inregistrat cea mai mare rata de decese din UE: Avem capacitatea sa tratam acesti pacienti, dar nu cu succes

In contextul pandemiei de COVID-19, Romania se afla pe primul loc in ceea ce priveste cea mai mare rata a deceselor din Uniunea Europeana, cu 3,1 la 100. 000 de locuitori, conform unui raport realizat de Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC). in urma cu putin timp, profesorul Alexandru Rafila a explicat motivele pentru .

Romania a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din cauza Covid-19 din UE

Romania a inregistrat, miercuri, cea mai mare rata a deceselor din cauza Covid-19 din UE, raportat la 100. 000 de locuitori, potrivit unui raport al Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC).

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )