Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cel mai mare accident feroviar din istoria Romaniei, soldat cu 1.000 de morti. De ce cred expertii ca a fost un atentat

Antena3 Antena3,
Cel mai mare accident feroviar din istoria Romaniei, soldat cu 1.000 de morti. De ce cred expertii ca a fost un atentat

In septembrie 1916, o parte din tara a fost ocupata de puterile centrale, iar in luna octombrie, un convoi militar, format din civili, dar si soldati romani si rusi, a pornit din gara Galati, spre Iasi,. continuă pe Antena3

CURS VALUTAR. Aurul, la cel mai mare nivel din 2016, pana in prezent. Euro a crescut si el

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7445 lei, o crestere de 0,11% fata de nivelul atins joi. Aurul a crescut pana la cel mai mare nivel din iulie 2016 pana in.

Simona Halep despre Fed Cup: E cel mai mare obiectiv al anului

Inaintea confruntarii cu Cehia, detinatoarea trofeului, Simona Halep spune ca pentru ea personal Fed Cup din acest an reprezinta obiectivul major.

Libia: Lupta sangeroasa pentru controlul celui mai mare camp petrolier din tara

O lupta a izbucnit pentru controlul celui mai mare camp petrolier din Libia, intre fortele guvernamentale de la Tripoli sustinute de ONU si fortele Armatei Nationale Libiene ANL), conduse de feldmaresalul Khalifa Haftar, conducatorul estului fracturat libian.

Corporate Report: n ciuda probabilitatilor, Tesla Model 3 este automobilul de lux cel mai bine vndut n SUA; SpaceX poate lansa noua nava cosmica pentru NASA n martie; Jaguar Land Rover produce cea mai mare pierdere corporatista din istoria Indiei

Elon Musk este cel care a demonstrat ca masinile electrice pot fi excitante, dar Audi si Porsche sunt noile provocari * Dupa mai bine de opt ani de amanari, SpaceX vrea sa arate prima ca NASA nu arunca opt miliarde de dolari in vidul cosmic * Jaguar Land Rover este sufocata de caderea pietei chineze si a vanzarilor de masini diesel ca sa nu mai spunem de Brexit).

Accident feroviar in Spania. Sunt cel putin noua victime

O persoana si-a pierdut viata si alte opt au fost ranite intr-un accident feroviar in care au fost implicate doua trenuri regionale vineri la circa cincizeci de kilometri de Barcelona, in nord-estul Spaniei, au.

Accident feroviar langa Barcelona - un mort si 16 raniti

O persoana a murit si alte 16 au fost ranite vineri, intr-un accident feroviar care a avut loc langa Barcelona, au anuntat oficialii catalani, precizand ca unul dintre raniti se afla in stare grava, conform Reuters.

Anastasiu (ANAT): Economia Romaniei are un potential de crestere mai mare de 5,5%, dar nu mai exista incredere

Economia Romaniei are un potential de crestere mai mare de 5,5%, insa mediul de afaceri nu mai are incredere si amana investitiile, iar efectele se vor vedea mai ales dupa 2020, a declarat, luni, Dragos Anastasiu, vicepresedintele Asociatiei Nationale.

USR: Deficitul din proiectul de buget depus la Parlament este mai mare cu 1,3 miliarde de lei decat in cel prezentat in urma cu o saptamana

USR sustine ca deficitul din proiectul de buget pe 2019 depus la Parlament este mai mare cu 1,3 miliarde de lei decat in cel prezentat in urma cu o saptamana, concluzia fiind ca sunt cifre false in buget.

Noaptea ca hotii: Proiectul de buget a fost modificat PESTE NOAPTE pentru a prevedea un deficit bugetar mai mare si cheltuieli bugetare mai mari (VIDEO)

Proiectul de buget a fost modificat, peste noapte, pentru a fi inclus un deficit bugetar mai mare decat fusese raportat vineri, cheltuieli bugetare mai mari decat fusesera raportate vineri, precum si alte.

Modificat din mers:Ministerul Finantelor a publicat vineri seara un nou proiect de buget cu un deficit mai mare cu 1,3 miliarde lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat vineri seara, in jurul orei 22:00, un nou proiect de buget cu un deficit bugetar cu 1,3 miliarde de lei mai mare decat in varianta initiala, cea publicata la 31 ianuarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )