Libnet.ro
UNICEF

06:30

CURS VALUTAR. Aurul, la cel mai mare nivel din 2016, pana in prezent. Euro a crescut si el

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Aurul, la cel mai mare nivel din 2016, pana in prezent. Euro a crescut si el

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7445 lei, o crestere de 0,11% fata de nivelul atins joi. Aurul a crescut pana la cel mai mare nivel din iulie 2016 pana in. continuă pe Antena3

BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele noua saptamani

Bursele din Europa au urcat, ieri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele noua saptamani, investitorii monitorizand rezultatele financiare anuntate de emitenti.

Cel mai mare camion din istorie revine la viata si e impresionant

Primul cel mai mare camion din lume, Berliet T100, a fost dat in folosinta in 1957 si era o bestie gigantica. Au fost produse doar patru exemplare, iar azi, mai exista doar doua. Berliet T100.

Cel mai mare retailer din Romania isi deschide al treilea magazin din municipiul Bacau. Cate noi locuri de munca vor fi create

Noul supermarket este situat Plasat la iesirea din Bacau spre Onesti, in zona Narcisa. Noul spatiu are peste 6. 000 mp.

Sapte cutremure in Romania, la doar 5 kilometri adancime, miercuri dimineata. Cel mai mare a avut 3,7

Nu mai putin de sase cutremure de suprafata au fost inregistrate miercuri dimineata, toate fiind localizate in regiunea Marii Negre. Seismele nu au fost de mare intensitate, cea mai mare valoare masurata.

Sase cutremure in Romania, la doar 5 kilometri adancime, miercuri dimineata. Cel mai mare a avut 3,7

Nu mai putin de sase cutremure de suprafata au fost inregistrate miercuri dimineata, toate fiind localizate in regiunea Marii Negre. Seismele nu au fost de mare intensitate, cea mai mare valoare masurata.

PERFORMANTA ULUITOARE a laserului de la Magurele: A atins CEA MAI MARE PUTERE din lume

Laserul de la Magurele a reusit o performanta incredibila: a atins cea mai mare putere in lume la acest moment! Sistemul a fost testat cu succes la 7 PetaWatts PW), iar pana in iunie obiectivul este sa.

Simona Halep despre Fed Cup: E cel mai mare obiectiv al anului

Inaintea confruntarii cu Cehia, detinatoarea trofeului, Simona Halep spune ca pentru ea personal Fed Cup din acest an reprezinta obiectivul major.

Un tanar de 22 de ani, al carui cel mai mare vis era sa castige Premiul Nobel pentru chimie, si-a pus capat zilelor

Un tanar de 22 de ani, din Brighton, si-a pus capat zilelor in mod neasteptat. Daniel Bowen suferea de depresie severa. Familia il descrie ca fiind un tanar ambitios, cu visuri mari. Daniel studia.

Cea mai mare banca din Ungaria intentioneaza sa cumpere pachetul majoritar al Mobiasbanca

OTP Bank Group cea mai mare institutie bancara din Ungaria si a treia din Europa Centrala si de Est, intentioneaza sa vina cu investitii in Republica Moldova. in acest sens, a fost incheiat un acord cu Societe Generale cu privire la achizitionarea pachetului de actiuni majoritar al Mobiasbanca Groupe Societe Generale SA.

Ce a cerut Hagi la implinirea varstei de 54 de ani si care este cel mai mare vis al sau

Gica Hagi a implinit 54 de ani si a demonstrat inca o data ca ramane un om modest, care nu vrea sa fie tratat ca o mare personalitate.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )