Libnet.ro
UNICEF

01:05

Libia: Lupta sangeroasa pentru controlul celui mai mare camp petrolier din tara

Adevărul Adevărul,
Libia: Lupta sangeroasa pentru controlul celui mai mare camp petrolier din tara

O lupta a izbucnit pentru controlul celui mai mare camp petrolier din Libia, intre fortele guvernamentale de la Tripoli sustinute de ONU si fortele Armatei Nationale Libiene ANL), conduse de feldmaresalul Khalifa Haftar, conducatorul estului fracturat libian. continuă pe Adevărul

Povestea celui mai mare lagar din Valea Jiului pentru ostasii sovietici. Munceau cot la cot cu romanii pentru painea razboiului

Unul dintre marile lagare de munca destinate prizonierilor sovietici din Al Doilea Razboi Mondial a functionat in Valea Jiului, insa putini localnici isi amintesc de locul unde au fost gazduiti mii de ostasi adusi pentru a munci in minele de carbune.

CURS VALUTAR. Aurul, la cel mai mare nivel din 2016, pana in prezent. Euro a crescut si el

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7445 lei, o crestere de 0,11% fata de nivelul atins joi. Aurul a crescut pana la cel mai mare nivel din iulie 2016 pana in.

PERFORMANTA ULUITOARE a laserului de la Magurele: A atins CEA MAI MARE PUTERE din lume

Laserul de la Magurele a reusit o performanta incredibila: a atins cea mai mare putere in lume la acest moment! Sistemul a fost testat cu succes la 7 PetaWatts PW), iar pana in iunie obiectivul este sa.

Cea mai mare banca din Ungaria intentioneaza sa cumpere pachetul majoritar al Mobiasbanca

OTP Bank Group cea mai mare institutie bancara din Ungaria si a treia din Europa Centrala si de Est, intentioneaza sa vina cu investitii in Republica Moldova. in acest sens, a fost incheiat un acord cu Societe Generale cu privire la achizitionarea pachetului de actiuni majoritar al Mobiasbanca Groupe Societe Generale SA.

Sapte cutremure in Romania, la doar 5 kilometri adancime, miercuri dimineata. Cel mai mare a avut 3,7

Nu mai putin de sase cutremure de suprafata au fost inregistrate miercuri dimineata, toate fiind localizate in regiunea Marii Negre. Seismele nu au fost de mare intensitate, cea mai mare valoare masurata.

Sase cutremure in Romania, la doar 5 kilometri adancime, miercuri dimineata. Cel mai mare a avut 3,7

Nu mai putin de sase cutremure de suprafata au fost inregistrate miercuri dimineata, toate fiind localizate in regiunea Marii Negre. Seismele nu au fost de mare intensitate, cea mai mare valoare masurata.

Cel mai mare camion din istorie revine la viata si e impresionant

Primul cel mai mare camion din lume, Berliet T100, a fost dat in folosinta in 1957 si era o bestie gigantica. Au fost produse doar patru exemplare, iar azi, mai exista doar doua. Berliet T100.

O aripa a celui mai luxos hotel din Galati, scoasa la vanzare. Afacerile nu merg deloc bine. Orasul se duce la vale

In oferta este inclusa doar aripa noua a complexul turistic care include si Viva Club care nu este la vanzare, totusi), acesta din urma avand un alt) hotel, mai multe restaurante, piscine interioare si exterioare, terenuri de tenis unde au avut loc competitii nationale), un club si o sala de bowling. Cladirea scoasa la vanzare are un pret de 2,1 milioane de euro.

Un medic romn explica de ce lantul institutiilor fentate de chirurgul cu 8 clase este mult mai mare dect s-a vehiculat: Orice medic stie cte cozi a avut de suportat, cta birocratie

Pe la cate institutii trece de fapt un absolvent de Medicina pentru documentele si autorizatiile necesare pentru a ajunge sa profeseze, cum sunt legate intre ele toate aceste avize si de ce sansele ca o institutie din acest lant sa elibereze documentele necesare fara hartiile de la celelalte institutii sunt zero? - Vlad Dima, medic la Spitalul Filantropia din Bucuresti, a explicat, pentru HotNews. ro, care sunt toti pasii prin care trece un viitor medic de la Ministerul Sanatatii si institutiile din subordine pana la Politie, ANAF si companii de asigurari) si de ce cazul a starnit multe frustrari printre medicii romani: Tevatura asta o sa scoata in evidenta multe verigi slabe ale sistemului.

Simona Halep despre Fed Cup: E cel mai mare obiectiv al anului

Inaintea confruntarii cu Cehia, detinatoarea trofeului, Simona Halep spune ca pentru ea personal Fed Cup din acest an reprezinta obiectivul major.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )