Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare acord de liber-schimb din lume semnat de tarile asiatice, RCEP, in epoca protectionismului promovat de Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Cel mai mare acord de liber-schimb din lume semnat de tarile asiatice, RCEP, in epoca protectionismului promovat de Donald Trump

In timp ce SUA urmaresc o decuplare de China, Beijingul intra intr-o mare alianta de liber-schimb cu principalele economii din regiunea Asia-Pacific. Volumul comercial al acordului ar putea sa-l depaseasca, in viitor, pe cel al Uniunii Europene. Ramane de vazut daca SUA se vor alatura parteneriatului transpacific sub noul presedinte Joe Biden, lucru pentru care ar fi necesara si aprobarea Congresului american. continuă pe Hotnews

Studiu: Locurile cu cel mai mare risc de a deveni focare Covid sunt restaurantele, salile de sport si cafenelele

Un studiu publicat in revista Nature a analizat circulatia a 98 de milioane de oameni din zece orase americane, stabilind ca locurile cu cel mai mare risc de a deveni focare Covid sunt restaurantele, salile de sport si cafenelele.

Eurostat: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Datele publicate de Eurostat indica faptul ca Spania si Romania au inregistrat in trimestrul trei cel mai mare declin anual al economiei din UE. Spania si Romania, cea mai severa scadere a.

Lovitura pentru romani! Cel mai consumat aliment, retras din magazine? Veste de ultima ora

ANPC cere interzicerea comercializaii painii si a produselor de panificatie nepreambalate prin autoservire fiindca reprezinta un pericol pentru consumatori, in contextul crizei sanitare, fiind produse care ar putea reprezenta o sursa de transmitere a virusului COVID-19. Noile reguli au fost trimise in aceasta saptamana Comisiei Europene spre avizare. Painea noastra cea de toate zilele, afectata .

EUROSTAT: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,4% in zona euro si de 4,3% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Spania si Romania, arata datele publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

AMCHAM: Tehnologiile avansate, atragerea de investitii in capacitati de productie si turismul prezinta cel mai mare potential pentru viitorul investitiilor in Europa Centrala si de Est

Potentialul Europei Centrale si de Est de a deveni o platforma pentru dezvoltarea sustenabila a afacerilor in domeniul tehnologiilor avansate, productiei, inteligentei artificiale, tehnlogiei cloud, precum si o destinatie pentru turismul de lux si cultural, a fost subiectul analizat de investitorii prezenti sau interesati de aceasta zona in cadrul forumului regional de investitii organizat de Camerele de Comert Americane AmCham) din aceste tari, potrivit unui comunicat de presa.

Slobozia, cel mai mare focar COVID din Ialomita, intra in carantina de la miezul noptii

Din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19, municipiul Slobozia este considerat principalul focar al judetului Ialomita. Pentru a tine situatia sub control, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a propus carantinarea orasului.

Record! Sergio Ramos, cel mai selectionat jucator european din istorie

Spaniolul Sergio Ramos a scris, sambata seara, o noua fila din istoria fotbalului.

Bitcoin a urcat joi la cel mai ridicat nivel atins din ianuarie 2018

Bitcoin a urcat, joi, pentru scurt timp, la peste 16. 000 de dolari pe unitate, la un nivel care nu a mai fost atins din ianuarie 2018, transmite CNBC.

Digisport: Cel mai rapid knock out din istorie. Gongul se start inca se auzea

Ulysses Diaz 39 de ani) a reusit o performanta unica. Pugilistul columbian l-a facut knock out pe Donelei Benedetto 29 de ani) dupa numai 3 secunde.

De ce Donald Trump este cel mai clar candidat la nominalizarea din 2024

CNN, Axios, cat si The Washington Post au scris in ultimele zile ca Trump le spune celor apropiati ca intentioneaza sa candideze din nou in 2024. Si decizia sa de miercuri de a o aproba public pe Ronna McDaniel pentru un alt mandat in calitate de presedinte al Comitetului National Republican trimite un mesaj clar ca viitorul fost presedinte nu intentioneaza sa renunte la controlul asupra GOP Partidului Republican) doar pentru ca a pierdut cursa din 2020. Cat timp poate continua Donald Trump sa conteste rezultatul votului si care sunt scenariile posibileSUA au avut noroc sa se aleaga cu Trump - Biden i-ar putea deschide calea unui autocrat mai competent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )