Libnet.ro
UNICEF

22:45

De ce Donald Trump este cel mai clar candidat la nominalizarea din 2024

Hotnews Hotnews,
 De ce Donald Trump este cel mai clar candidat la nominalizarea din 2024

CNN, Axios, cat si The Washington Post au scris in ultimele zile ca Trump le spune celor apropiati ca intentioneaza sa candideze din nou in 2024. Si decizia sa de miercuri de a o aproba public pe Ronna McDaniel pentru un alt mandat in calitate de presedinte al Comitetului National Republican trimite un mesaj clar ca viitorul fost presedinte nu intentioneaza sa renunte la controlul asupra GOP Partidului Republican) doar pentru ca a pierdut cursa din 2020. Cat timp poate continua Donald Trump sa conteste rezultatul votului si care sunt scenariile posibileSUA au avut noroc sa se aleaga cu Trump - Biden i-ar putea deschide calea unui autocrat mai competent. continuă pe Hotnews

Digi24: Ce procese il asteapta pe cetateanul Donald Trump dupa ce nu va mai fi presedintele SUA

In cazul in care Donald Trump va pierde definitiv presedintia Statelor Unite, dupa ce Joe Biden a devenit noul presedinte ales al SUA, cetateanul Trump se va confrunta in viitorul apropiat cu probleme mult mai serioase decat.

Comisia Europeana, contract pentru 300 de milioane de doze din vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech. Ursula von der Leyen: Este cel mai promitator de pana acum

Comisia Europeana va da unda verde, miercuri, contractului pentru 300 de milioane de doze din vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer, care a fost descris de presedinta Ursula.

Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora venita din SUA

Donald Trump este casatorit cu Melania de 15, insa in ultima vreme tot au aparut zvonuri precum ca sotia presedintelui ar vrea sa puna capat mariajului. Un zvon ar fi intretinut chiar de fosta asistenta a lui Trump care sustine ca totul a fost doar o afacere. Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora din .

Noul MacBook Air, oficial: cel mai bun Mac pentru toata lumea are 18 ore de autonomie

In cadrul ultimei conferinte Apple pe 2020, gigantul din Cupertino a dezvaluit trei sisteme noi, Mac mini, MacBook Air si MacBook Pro de 13 inci. Cel din mijloc este cel mai interesant si,.

Cauzele esecului lui Donald Trump

Gerald Ford, Jimmy Carter, George Bush senior: cei trei presedinti ai Statelor Unite - doi republicani si un democrat - au in comun cu Donald Trump ratarea celui de-al doilea mandat prezidential. Sunt sigurii care, dupa al doilea razboi mondial, nu au reusit sa-si reinnoiasca mandatul. De fapt, de la Herbert Hoover - ales in 1928 si care a fost presedinte in timpul Marii Crize -, pana la Gerald Ford - primul si sigurul presedinte al SUA care nu a fost ales nici presedinte, nici vicepresedinte si care a preluat mandatul dupa demisia lui Richard Nixon, in 1975 - deci aproape cinci decenii, toti presedintii care au candidat la propria lor succesiune au reusit sa castige un al doilea mandat.

Prima nevasta a lui Donald Trump, desfigurata de operatiile estetice. Mama Ivankai, fost model, este departe de imaginea din tinerete

Ivana Trump il cunoaste cel mai bine pe Donald Trump. in varsta de 71 de ani, cea care a fost casatorita cu magnatul american din 1977 pana in 1992, spune ca fostul ei sot nu stie sa piarda, cu referire la alegerile prezidentiale recente.

Cat timp poate continua Donald Trump sa conteste rezultatul votului si care sunt scenariile posibile

De la anuntul privind victoria lui Joe Biden, Donald Trump refuza sa se declare invins si este sustinut de parlamentarii republicani. Au fost introduse actiuni in justitie in cel putin cinci state-cheie, care acuza fraude sau nereguli in procesul electoral. in Georgia - unde scrutinul a fost foarte strans - se anunta o renumarare a voturilor, care nu este exclusa nici in Wisconsin. Demersuri care, potrivit AFP, nu au practic sanse sa schimbe rezultatul scrutinului.

Primul tratament cu anticorpi, certificat impotriva Covid-19: nu este cel pe care l-a primit Trump

Cand s-a imbolnavit de coronavirus, presedintele Donald Trump s-a bucurat de un tratament experimental cu anticorpi monoclonali realizati sintetic de Regeneron. Un alt medicament pe baza de.

Donald Trump ar putea castiga o avere, dupa ce a pierdut alegerile. Cum este posibil acest lucru

Desi a pierdut alegerile, Donald Trump ar putea castiga o suma uriasa de bani de pe urma unui contract care lui Obama i-a adus incasari de aproximativ 65 de milioane de dolari. Donald Trump ar putea castiga o avere Dupa ce a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale, Trump este curtat acum de .

Cati bani ar putea castiga Melania, in urma divortului de Donald Trump. Suma este uriasa

In timp ce Donald Trump se tot agata de scaunul prezidential, umbla vorba ca sotia lui, Melania, pregateste, in culise, divortul. De altfel, la varsta de 50 de ani, Prima Doamna a Americii asteapta debarcarea de la Casa Alba pentru a face pasul, caci aceasta nu vrea sa ii dea aceasta lovitura sotului ei cata .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )