Libnet.ro
UNICEF

14:45

Eurostat: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

B1 B1,
Eurostat: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Datele publicate de Eurostat indica faptul ca Spania si Romania au inregistrat in trimestrul trei cel mai mare declin anual al economiei din UE. Spania si Romania, cea mai severa scadere a. continuă pe B1

EUROSTAT: Spania si Romania, cel mai sever declin anual din UE al economiei, in trimestrul trei din 2020

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,4% in zona euro si de 4,3% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Spania si Romania, arata datele publicate de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

EUROSTAT: Croatia,Grecia,Italia si Romania, cel mai redus declin al ratei ocuparii fortei de munca la tineri

In trimestrul doi din 2020, cand UE a continuat sa implementeze masuri de izolare pentru a stopa raspandirea pandemiei de coronavirus, rata ocuparii fortei de munca la tinerii cu varsta cuprinsa intre 15 si 24 de ani a scazut in toate statele membre UE, cu exceptia Germaniei, cel mai redus declin fiind in Croatia, Grecia si Italia toate cu 1,3 puncte procentuale) si Romania 1,6 pp), arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Eurostat: Spania si Romania au avut cele mai mari scaderi economice in trimestrul 3

Produsul Intern Brut a inregistrat un declin de 4,4% in zona euro si de 4,3% in Uniunea Europeana, in trimestrul trei din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, cel mai sever recul fiind inregistrat in Spania si Romania, arata datele publicate vineri Eurostat.

Cel mai mare producator de camasi din Romania inchide majoritatea magazinelor

Compania Braiconf SA, cel mai mare producator de camasi din Romania, cu o traditie de 70 de ani pe piata, isi reconfigureaza strategia si inchide majoritatea magazinelor, in special cele din mall-uri, mai ales dupa ce unele centre comerciale au continuat sa ceara chirie in lockdown.

Problema Adelinei Pestritu, cel mai bun influencer din Romania. De ce se intampla sa nu intre in casa

Adelina Pestritu a marturisit tuturor care sunt problemele din ultima vreme. Ce greutati intampina celerul influencer si de ce ii este frica deseori ca nu poate sa intre in propria locuinta? Adelina Pestritu are mici probleme cu casa Invitata la emisiunea Vorbeste Lumea, Ade s-a filmat in direct pentru telespectatori din camera noua a Zenaidei.

Horoscop superstitii. Ce zodii se tem cel mai mult de vineri 13

Probabil multi dintre noi ne temem de superstitii, unii mai mult, altii mai putin, iar ziua de vineri 13 este printre cele mai infricosatoare. in continuare, va prezentam cateva dintre zodiile carora le este frica asa de mult de vineri 13, incat nici nu ies din casa in aceasta zi. Ce zodii se tem cel .

Reteta de prajitura in cana. Cel mai gustos desert din toate timpurile

Reteta de prajitura in cana este cel mai gustos desert din toate timpurile. in plus, necesita cateva ingrediente iar timpul de pregatire este rapid. Adica, dupa ce a fost pus in cana, dureaza doar trei minute coacerea lui. Asa se face cea mai usoara si cea mai delicioasa prajitura. Prajitura la cana se coace in .

Cine a fost Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa, cel mai longeviv premier din lume. Ce decizie s-a luat dupa moartea lui

In aceasta dimineata lumea politica mondiala a pierdut cel mai longeviv Prim-Ministru. La varsta de 84 de ani, seicul Khalifa a fost cel mai longeviv Prim-Ministru din lume. A ocupat postul de la independenta Bahrainului in 1971. Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa Seicul Sheikh Khalifa bin Salman al Khalifa a fost unul dintre cei .

Noul MacBook Air, oficial: cel mai bun Mac pentru toata lumea are 18 ore de autonomie

In cadrul ultimei conferinte Apple pe 2020, gigantul din Cupertino a dezvaluit trei sisteme noi, Mac mini, MacBook Air si MacBook Pro de 13 inci. Cel din mijloc este cel mai interesant si,.

Sergio Ramos va deveni cel mai selectionat jucator european

Fundasul echipei Real Madrid va deveni cel mai selectionat fotbalist european, el urmand a inregistra, sambata, meciul cu numarul 177 la echipa nationala a Spaniei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )