Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai mare arbitrude MMA al lumii vine la RXF 21 Bucuresti. Herb Dean a fost martor la executia Rondei Rousey

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare arbitrude MMA al lumii vine la RXF 21 Bucuresti. Herb Dean a fost martor la executia Rondei Rousey

Pe 15 noiembrie, la Melbourne, in fata a 56. 000 de spectatori, cea mai valoroasa luptatoare de MMA a lumii, americana Ronda Rousey, 28 de ani, a suferit prima infrangere din cariera. continuă pe Adevărul

Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara

Conform celor de la Telecom Daily, putem spune ca Rusia a inventat primul centru de date nuclear din lume. Centrele de date sunt de fapt un conglomerat de servere care stocheaza si gestioneaza toate informatiile din mediul online. Acestea in mod normal au nevoie de multa energie,insa nu neaparat ceva care ar putea ilumina un [] Cel mai mare centru de date din Rusia va merge cu energie nucleara Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bucurestiul, pregatit de sarbatori. Bucharest Christmas Market, cel mai mare targ de Craciun din Capitala, si-a deschis portile

Vineri, cel mai mare targ de Craciun din Bucuresti a fost deschis in Piata Universitatii pentru vizitatori. Bradul inalt de 15 este luminat cu ajutorul a 20. 000 de beculete.

SONDAJ IRES: Rusia, considerata cel mai mare dusman al Romaniei. Cate cunosc romanii despre produsele rusesti

Cei mai multi dintre romani cred ca cel mai mare dusman al Romaniei este Rusia, iar, la polul opus, se afla SUA si Germania, considerate de romani tari - prietene Romaniei, potrivit unui sondaj IRES. Peste jumatate dintre romani sunt de parere ca Federatia Rusa reprezinta o amenintare pentru securitatea Romaniei. in cazul unui conflict militar, 49% din respondenti cred ca Romania ar trebui sa fie neutra.

Faze Tari: Si-a scos sase coaste pentru o talie de 35 de cm. Obsesia unei tinere de a semana cu Jessica Rabbit; La 83 de ani, o romanca e Miss Holocaust; Reactia amuzanta a pisicilor cand dau nas in nas cu cel mai mare dusman: un castravete

Sunt identice, dar nu-s gemene Irlandeza Niamh Geaney a avut curiozitatea sa afle daca exista in lume vreo persoana care sa-i semene leit. Are doar 24 de ani, dar arata de trei ori mai batrana. Transformarea incredibila a unei culturiste din Rusia Aleksandra Rudenko s-a pregatit intens pentru Campionatul Mondial de Fitness. Desi este o culturista de top.

China lucreaza la un accelerator de particule de doua ori mai mare decat cel din Europa

Momentan recordul celui mai mare accelerator de particule din lume il tine Elvetia. Faimosul Mare Accelerator de Hadroni CERN din Elvetia este cunoscut datorita imensului tunel circular de sub pamant ce are o circumferinta de 17 kilometri. in curand acesta va fi depasit. China planuieste sa construiasca unul de doua ori mai mare decat cel al [] China lucreaza la un accelerator de particule de doua ori mai mare decat cel din Europa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nokia 230 este cel mai nou feature phone produs de Microsoft

Anuntat in urma cu foarte scurt timp, noul Nokia 230 este feature phone produs de Microsoft menit sa ofere cateva functii in plus celor care nu vor un smartphone. in momentul in care Microsoft a achizitionat cea mai mare parte a companiei Nokia, nu a castigat doar dreptul sa lanseze noi smartphone-uri Lumia, ci si [] Nokia 230 este cel mai nou feature phone produs de Microsoft Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

UPDATE Se aprind beculetele in Bucuresti.Ce gasim la cel mai mare targ de Craciun din oras

De cateva zile, Bucurestiul este imbracat in straie de sarbatoare si la tot pasul sunt o multime de oameni de zapada, ghirlande si globulete colorate. Reprezentantii municipalitatii au anuntat ca beculetele se vor aprinde luni seara.

VIDEO Cel mai mare spital din Oltenia prezinta risc seismic de gradul doi. Unitatea spitaliceasca va fi consolidata din temelii

Spitalulul Judetean din Craiova prezinta risc seismic de gradul doi, iar reprezentantii Consiliului Judetean Dolj au anuntat ca unitatea spitaliceasca va intra intr-un process amplu de reabilitarea. Valorea investitiei se ridica la aproximativ 50 de milioane de euro.

Cel mai ciudat selfie stick arata ca o mana incredibil de lunga

Daca citesti aceasta stire, sansele sa detii un selfie stick sunt destul de mari. Totusi, punem pariu canu arata ca cel din imaginea de mai jos. A trecut mai bine de un an de cand selfie stick-urile au devenit ubicue. Le-am vazut la concerte, pe strada, la serviciu si la scoli. Fotografia mea de profil [] Cel mai ciudat selfie stick arata ca o mana incredibil de lunga Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai accesibil hibrid BMW reincarcabil la priza porneste de la 37.696 euro cu TVA in Romania

BMW Seria 2 Active Tourer Plug-In, cunoscut si ca BMW 225xe, a intrat in productia de serie in uzina BMW Group din Leipzig si porneste de la 37. 696 euro cu TVA in Romania 30. 400 euro fara TVA), acesta fiind cel mai accesibil automobil hibrid BMW reincarcabil la priza. Mai mult decat atat, masina este mai accesibila cu 2. 046 euro cu TVA fata de versiunea pe benzina echivalenta, BMW 225i xDrive.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )