Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel mai mare avion din lume a decolat si provocarile abia acum incep

Playtech Playtech,
Cel mai mare avion din lume a decolat si provocarile abia acum incep

Stratolaunch e cel mai mare avion din lume, judecat dupa latime. Iar acum tocmai a decolat in primul test de acest tip. Stratolaunch este un avion cu o latime a aripilor de117 metri si. continuă pe Playtech

VIDEO Cel mai mare avion din lume a efectuat primul sa zbor. La ce va fi folosita aeronava cu o anvergura a aripilor de 117 metri

Cel mai mare avion din lume din punct de vedere al anvergurii aripilor a efectuat primul sau zbor, informeaza bbc. com.

Cel mai mare avion din lume, Stratolaunch, a efectuat primul zbor de test FOTO VIDEO

Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, cu doua fuselaje si sase motoare similare celor de pe Boeing 747, a efectuat sambata primul zbor de test, in California, deasupra desertului Mojave, informeaza AFP.

FOTO VIDEO Cel mai mare avion din lume, Stratolaunch, a efectuat primul zbor de test

Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, cu doua fuselaje si sase motoare similare celor de pe Boeing 747, a efectuat sambata primul zbor de test, in California, deasupra desertului Mojave, informeaza AFP.

Cel MAI MARE avion creat vreodata a efectuat PRIMUL zbor (FOTO, VIDEO)

Dupa mai multi ani in care s-a aflat in constructie in desertul de la nord de orasul Los Angeles, giganticul avion Stratolaunch a efectuat sambata primul sau zbor, relateaza CNN. Avionul Stratolaunch.

Chevron cumpara Anadarko Petroleum, devenind al doilea cel mai mare producator de gaze de sist din lume

Compania canadiana Chevron, cea care nu a reusit sa duca la bun sfarsit planul de a extrage gaze de sist din zacamintele romanesti, va deveni al doilea cel mai mare producator din lume, dupa ce a achizitionat Anadarko Petroleum Corp.

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa cel mai mare exercitiu NATO in Marea Neagra. Ce le-a transmis militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, in portul militar Constanta, nave participante la Sea Shield 2019, cel mai mare exercitiu multinational derulat in apele teritoriale ale Romaniei si in apele.

Cel mai mare exercitiu medical al NATO, in Romania. Actiuni spectaculoase la noapte, in Bucuresti

Pe teritoriul Romaniei se desfasoara cel mai mare exercitiu medical NATOdin istorie. Rolul nostru este un rol de colaborare si de sprijin in contextul acestui exercitiu. Este un exercitiu.

Conspiratii. Asasinii, cea mai temuta organizatie din lume

Ana Maria Bujor si Alexandru Ganci au vorbit in editia de sambata a emisiuniii Conspiratii despre cea mai temuta organizatie din lume, asasinii de la care se spune ca au pornit toate societatile secrete.

Cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, lansata pentru prima cursa comerciala

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, detinuta de miliardarul Elon Musk, a fost lansata cu succes pentru prima cursa comerciala, in noaptea de joi spre vineri, de la Centrul spatial Kennedy din Florida, SUA, scrie Mediafax, citand Reuters.

Rares Bogdan: Tudorel Toader e un INFRACTOR cu staif, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic BOLSEVIC din Parlament

Tudorel Toader e un infractor cu staif, Calin Popescu Tariceanu este un infractori de tip pedigre, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic bolsevic din Parlament, a declarat Rares Bogdan, la o intalnire cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )