Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel mai mare combinat siderurgic din Romania are un nou director general interimar

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare combinat siderurgic din Romania are un nou director general interimar

Grupul Liberty Steel, parte a GFG Alliance, detinut de Sanjeev Gupta, a anuntat astazi numirea lui Prasanta Mishra, un specialist cu experienta in domeniu, ca director general interimar al combinatului siderurgic Liberty Galati. continuă pe Adevărul

Cel mai mare site de imobiliare din Romania, pe mana hackerilor: cat de mare e problema pentru toti clientii

Cel mai mare site de imobiliare din Romania s-a confruntat cu o uriasa bresa de securitate. Se pare ca datele clientilor ar fi ajuns pe mana hackerilor. Cel mai mare site de imobiliare din.

CLOTILDE ARMAND: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de.

Clotilde Armand: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere. Cum vrea primarul sa rezolve problema salubritatii din Sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere si si-a cerut scuze pentru felul in care aceasta companie trateaza comunitatea locala si institutia Primariei, afirma Armand.

Cel mai mare numar de decese din cauza cancerului, anul trecut

Daca, in 2019, 50. 000 de romani si-au pierdut viata din pricina diverselor forme de cancer, in 2020, numarul acestora a crescut la 60. in principal, pentru ca, din cauza pandemiei, accesul la tratamente si investigatii a fost ingreunat, iar depistarea precoce nu a mai fost posibila.

VIDEO Cel mai futurist telefon vine din China, nu de la Samsung sau Apple: de ce este revolutionar

Desi au inceput sa aiba niste probleme cu autoritatile americane, iar numele lor a aparut deja pe o lista neagra, cei de la Xiaomi nu se descurajeaza cand vine vorba de inovatii. Conform.

Cernica, manastirea de pe doua ostroave, un loc de o frumusete aparte. Este cel mai mare asezamant de cult din Muntenia

Loc de o frumusete aparte, manastirea Cernica se afla in imediata vecinatate a Bucurestiului. Lacasul de cult este asezat pe doua ostroave, unite intre ele printr-o fasie de pamant.

Cati bani castiga Jador la Survivor Romania. Suma este si mai mare decat s-a crezut initial

Este oare Joador cel mai bine platit concurent de la emisiunea Survivor Romania 2021? Potrivit Ciao. ro, artistul ar castiga o suma uriasa la emisiunea care se desfasoara in Republica Dominicana. Cati bani castiga Jador la Survivor Romania insa Jador este si unul dintre cei mai apreciati artisti la ora actuala. in emisiunea Survivor Romania 2021, .

Sondaj UNSAR-IRES: 71% dintre soferi ar fi deranjati daca valoarea reparatiei prin RCA ar fi mult mai mare decat reparatia in regie proprie

71% dintre soferii intervievati ar fi deranjati daca, in cazul unui accident de circulatie, valoarea reparatiei despagubita de polita de asigurare RCA a vinovatului ar fi cu mult mai mare decat costul aceleiasi reparatii efectuate fara asigurare, arata un sondaj IRES realizat in randul a peste 1000 de soferi, la solicitarea UNSAR Uniunea asiguratorilor si reasiguratorilor din Romania). Impactul costului mai ridicat al reparatiilor despagubite din polita RCA fata de cel al unei reparatii fara RCA asupra evolutiei primelor de asigurare este un motiv de ingrijorare pentru 85% dintre soferi, mai arata sondajul.

eMAG da toate acestea la pret infim chiar acum: asa ceva nu se intampla decat o data pe an

Cel mai mare magazin online din Romania are o campanie dedicata unei zile speciale din februarie. Asa ca arunca o privire pe ofertele eMAG de acum. eMAG sarbatoreste Valentines Day cu o.

Romanii au cea mai mare incredere in vaccinul Pfizer-BioNTech. Cele mai mari suspiciuni la vaccinul rusesc Sputnik

Dintre cele cinci vaccinuri cele mai populare impotriva COVID-19 romanii au cea mai mare incredere in cel produs de Pfizer - BioNTech SUA-Germania), arata un studiu realizat de catre INSCOP Research si Verifield, in parteneriat cu Centrul de Cercetare in Comunicare si Inovare Sociala CoRe). La polul opus se afla vaccinul rusesc Sputnik, cu o incredere de aproximativ 17%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )