Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare cimitir din Europa, Doina, este situat la Chisinau: cate morminte sunt aici si pe ce suprafata uriasa se intinde FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare cimitir din Europa, Doina, este situat la Chisinau: cate morminte sunt aici si pe ce suprafata uriasa se intinde FOTO VIDEO

Prezentat ca una dintre atractiile turistice principale din Chisinau, cimitirul Sfantul Lazar, cunoscut si ca Doina, este cel mai mare din Europa, noteaza publicatia britanica Daily Mail. continuă pe Adevărul

Pretul cuprului, estimat sa ajunga la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Cotatia futures medie a cuprului este asteptata sa coboare, anul acesta, pana la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza cresterii slabe a cererii din China, cel mai mare consumator mondial de profil, respectiv a unei supraproductii, conform unui sondaj Reuters.

Cel mai mare imprumut al Romaniei de la FMI, achitat

Romania a terminat de platit cel mai mai mare imprumut pe care l-a contractat vreodata de la Fondul Monetar International, respectiv cel in valoare de 13 miliarde de euro, primit in 2009, transmite Digi24.

Aeroportul International din Dubai a ramas cel mai mare din lume, dupa numarul de pasageri

Dubai International Airport si-a pastrat, anul trecut, titlul de cel mai mare aeroport din lume, in functie de numarul de pasageri internationali, datorita extinderii activitatilor operatorilor aerieni si a numarului de rute.

Gura Humorului, intr-un top 30 al celor mai frumoase orasele din Europa

Gura Humorului din Romania se numara printre cele mai frumoase 30 de orasele din Europa, mai putin cunoscute, potrivit unui clasament realizat de agentiile de turism din Japonia.

Doi romani sunt pe lista celor mai cautati infractori din Europa. Unul dintre ei - Gregorian Bivolaru

Autoritatile de aplicare a legii din Europa si EUROPOL au lansat site-ul www. eumostwanted. eu, care ajuta la depistarea celor mai cautati infractori.

Doi romani, pe lista celor mai cautati infractori din Europa

Autoritatile de aplicare a legii din Europa si EUROPOL au lansat vineri site-ul www. eumostwanted. eu, care ajuta la depistarea celor mai cautati infractori ai Europei, anunta Inspectoratul General al Politiei.

Cel mai mare bucatar al lumii s-a sinucis. Benoit Violier s-a impuscat la 44 de ani

Marele chef franco-elvetian Benoit Violier a fost gasit mort, duminica, la casa sa din Elvetia, din localitatea Crissier, scrie Le Figaro. Potrivit primelor informatii oferite de politie, Violier s-ar fi sinucis.

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Recordurile stabilite de celebra Guinness Book sunt de-a dreptul uluitoare. Printre paginile virtuale ale excentricei publicatii se regasesc si informatii despre cel mai lung si cel mai batran penis din lume, precum si cea mai veche sperma folosita pentru fertilizarea in vitro.

Real Madrid, la un pas sa semneze cel mai mare contract de sponsorizare din istoria fotbalului. Suma este uluitoare

Cea mai galonata echipa din fotbalul mondial, Real Madrid, care a castigat de zece ori Liga Campionilor, va semna un contract de sponsorizare pe o suma uriasa.

Cel mai periculos oras din lume: locuitorii ies din casa doar alaturi de garzi de corp, iar un drum la restaurant ii poate costa viata

Ultima editie a topului care prezinta cele mai periculoase orase din lume claseaza pe primul loc un oras din America Latina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )