Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cel mai mare contract de achizitie de armament din istoria Romaniei a fost semnat

Antena3 Antena3,
Cel mai mare contract de achizitie de armament din istoria Romaniei a fost semnat

Guvernul PSD-ALDE va ramane in istorie nu pentru tensiunile politice fara precedent si rasturnarea propriului cabinet prin motiune de cenzura. Ci si prin cel mai mare contract de achizitie de armament din istoria. continuă pe Antena3

Cum se promoveaza Romania la cel mai mare targ de turism din lume(FOTO)

Tema centenarului Marii Uniri este folosita in acest an pentru promovarea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume, World Travel Market din Londra, informeaza Bugetul. ro. Tara.

SEISM VALUTAR! Euro, la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani: Revolutia PSD dinamiteaza economia

Banca Nationala a Romaniei anunta cea mai mare cotatie a euro din ultimii 5 ani. Cursul leu-euro a ajuns la 4,6198. Cresterea spectaculoasa are la baza tensiunile din economie si incertitudinilor.

Lenovo a devenit cel mai mare producator de PC-uri

Compania Lenovo a devenit relevanta in piata in momentul in care a pus mana pe divizia de sisteme a IBM, iar acum a mai facut o investitie importanta, scrie Playtech. ro.

Nu a mancat nimic de trei ani si poate sa moara oricand. Dar visul sau cel mai mare este acela de a ....

A fost diagnosticata de patru ani cu o boala genetica rara, iar de trei ani nu poate manca nimic. Stomacul si intestinele sale nu pot digera mancarea, asa ca este hranita printr-un tub introdus.

Black Friday pentru joburi la cel mai mare targ de cariere online

Black Friday pentru joburi se va desfasura in perioada 30 octombrie - 12 noiembrie. Circa 5. 000 de joburi in IT, Servicii si BPO, FMCG, Inginerie, Financiar-Bancar, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Auto, Retail si Turism sunt.

Ce nu ai voie sa faci duminica sub nicio forma. E considerat cel mai mare pacat!

Nu scrie nicaieri in Sfanta Scriptura conceret ce ai voie sa faci si ce nu, aici se gaseste doar urmatorul pasaj: Sase zile sa lucrati, iar ziua a saptea este ziua odihnei, adunare.

Cel mai mare cutremur din istoria Romaniei: Pamantul s-a despicat in cateva locuri si a tasnit apa verzuie

La data de 26 octombrie 1802, in Romania s-a inregistrat un cutremur estimat in jurul valorii de 8 grade pe scara Richter.

Au lansat cel mai puternic M3 din istoria brand-ului. Noul CS are 460 de cai si face suta in 3.9 secunde

BMW a lansat cu putin timp in urma noul M3 CS. Cel mai puternic M3 din istoria brand-ului din Munchen beneficiaza de 460 de cai putere si accelereaza de la 0 la 100 de km/h in doar 3. 9 secunde.

Ce se stie despre Devin Patrick Kelley, autorul celui mai sangeros masacru din istoria Texasului: Ateu, asocial si violent / Se contureaza pista familiala

Anchetatorii se orienteaza spre o pista familiala in tragedia din biserica din Sutherland Springs, in Texas, in care un fost militar, Devin Patrick Kelley, a ucis duminica 26 de oameni, scrie AFP. Este cel mai grav incident de acest tip din acest stat de Sud si unul dintre cele mai grave din istoria moderna a Statelor Unite.

Trimestrul trecut a fost cel mai bun din istorie pentru masinile electrice in Romania, cu 74 de vehicule inmatriculate

Intre iulie si septembrie s-au inscris in circulatie 74 de masini 100% electrice in Romania, numarul fiind mult mai mare decat totalul pe anul 2016. Totusi, ca pondere din total piata aceste masini reprezinta foarte putin, in jur de 0,1%. Norvegia ramane campioana, cu aproape 8. 500 de masini, urmata de Germania, cu 6. 200, arata datele ACEA comunicate de ACAROM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )