Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel mai mare cutremur din istoria Romaniei: Pamantul s-a despicat in cateva locuri si a tasnit apa verzuie

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare cutremur din istoria Romaniei: Pamantul s-a despicat in cateva locuri si a tasnit apa verzuie

La data de 26 octombrie 1802, in Romania s-a inregistrat un cutremur estimat in jurul valorii de 8 grade pe scara Richter. continuă pe Adevărul

Incendiu la cel mai mare spital din Romania

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, acesta fiind provocat de un prelungitor aflat intr-un cabinet de la etajul cinci al cladirii, fara a se inregistra.

INCENDIU la cel mai mare spital din Romania (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, acesta fiind provocat de un prelungitor aflat intr-un cabinet de la etajul cinci al cladirii, fara a se inregistra.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

Cel mai bun restaurant din Europa este in Romania (FOTO)

Desi romanii sunt desconsiderati si socotiti cetateni de mana a doua ai Europei, ne putem mandri cu cel mai bun restaurant din Europa. in urma concursului Haute Grandeur Global Hotel.

Macao: Veniturile obtinute de pe urma jocurilor de noroc, la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Veniturile obtinute de Macao de pe urma jocurilor de noroc au urcat cu 22% in octombrie, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani si depasind asteptarile, pe fondul majorarii numarului de turisti din China, care au avut o saptamana de vacanta la inceputul lunii, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Statul, obligat sa-i plateasca peste 30.000 de euro romanului care a descoperit cel mai mare tezaur de pe teritoriul tarii

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) si Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) vor plati o recompensa de peste 32. 000 de euro unui barbat care a descoperit in 2013, cu ajutorul unui detector de metale, peste 47. 000 de monede otomane din prima jumatate a secolului al XV-lea, acesta fiind cel mai mare tezaur recuperat de pe teritoriul Romaniei pana in prezent.

Lenovo a devenit cel mai mare producator de PC-uri, dupa o achizitie

Compania Lenovo a devenit relevanta in piata in momentul in care a pus mana pe divizia de sisteme a IBM, iar acum a mai facut o investitie importanta. Deja de cativa ani, piata de PC-uri s-a aflat intr-o scadere constanta a vanzarilor. Smartphone-urile si tabletele au facut o treaba foarte buna in a descuraja utilizatorii [].

Industria metalurgica, la cel mai SCAZUT nivel din ultimii patru ani

Daca in anii 2000 metalurgia marca cresteri de productie de peste 10%, criza din 2009-2013 a dus la inchiderea definitiva a multor combinate, rezultatele fiind vizibile si astazi, scrie ZF. Cifra de.

Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei, de 619 milioane de dolari

Tesla a inregistrat o pierdere de 619 milioane de dolari in trimestrul al treilea, cea mai mare din istoria companiei, pe fondul cheltuilelilor mari cu productia automobilului de serie Model 3, informatie care a dus la scaderea puternica a actiunilor producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters.

Ce nu ai voie sa faci duminica sub nicio forma. E considerat cel mai mare pacat!

Nu scrie nicaieri in Sfanta Scriptura conceret ce ai voie sa faci si ce nu, aici se gaseste doar urmatorul pasaj: Sase zile sa lucrati, iar ziua a saptea este ziua odihnei, adunare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )