Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lenovo a devenit cel mai mare producator de PC-uri

Hotnews Hotnews,
 Lenovo a devenit cel mai mare producator de PC-uri

Compania Lenovo a devenit relevanta in piata in momentul in care a pus mana pe divizia de sisteme a IBM, iar acum a mai facut o investitie importanta, scrie Playtech. ro. continuă pe Hotnews

Lenovo a devenit cel mai mare producator de PC-uri, dupa o achizitie

Compania Lenovo a devenit relevanta in piata in momentul in care a pus mana pe divizia de sisteme a IBM, iar acum a mai facut o investitie importanta. Deja de cativa ani, piata de PC-uri s-a aflat intr-o scadere constanta a vanzarilor. Smartphone-urile si tabletele au facut o treaba foarte buna in a descuraja utilizatorii [].

Cum se promoveaza Romania la cel mai mare targ de turism din lume(FOTO)

Tema centenarului Marii Uniri este folosita in acest an pentru promovarea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume, World Travel Market din Londra, informeaza Bugetul. ro. Tara.

Statul, obligat sa-i plateasca peste 30.000 de euro romanului care a descoperit cel mai mare tezaur de pe teritoriul tarii

Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN) si Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) vor plati o recompensa de peste 32. 000 de euro unui barbat care a descoperit in 2013, cu ajutorul unui detector de metale, peste 47. 000 de monede otomane din prima jumatate a secolului al XV-lea, acesta fiind cel mai mare tezaur recuperat de pe teritoriul Romaniei pana in prezent.

Ce nu ai voie sa faci duminica sub nicio forma. E considerat cel mai mare pacat!

Nu scrie nicaieri in Sfanta Scriptura conceret ce ai voie sa faci si ce nu, aici se gaseste doar urmatorul pasaj: Sase zile sa lucrati, iar ziua a saptea este ziua odihnei, adunare.

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

INFOGRAFIE Avem cel mai mare ritm de crestere a cheltuielilor militare din toate tarile NATO

MASURI Peste 3,6 miliarde de euro a cheltuit Romania pentru aparare in acest an, cu 150 la suta mai mult decat in 2010 si dublu fata de Ungaria si Bulgaria la un loc.

Cel mai mare cutremur din istoria Romaniei: Pamantul s-a despicat in cateva locuri si a tasnit apa verzuie

La data de 26 octombrie 1802, in Romania s-a inregistrat un cutremur estimat in jurul valorii de 8 grade pe scara Richter.

Cea mai mare competitie de robotica din Romania, la UPB

Un numar de 116 echipe din sapte tari vor participa, de vineri pana duminica, la cea mai mare competitie anuala de robotica din Romania - ROBOCHALLENGE, care va avea loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit Agerpres.

Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei

Tesla a inregistrat o pierdere de 619 milioane de dolari in trimestrul al treilea, cea mai mare din istoria companiei, pe fondul cheltuielilor mari cu productia automobilului de serie Model 3, informatie care a dus la scaderea puternica a actiunilor producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters, potrivit News. ro.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra pana la 62,44 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, dupa ce printul mostenitor Mohammad bin Salman din Arabia Saudita.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )