Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai bogat patron din Liga 1, chemat la DIICOT

Online Sport Online Sport,
Cel mai bogat patron din Liga 1, chemat la DIICOT

Ioan Niculae Astra Giurgiu), cel mai bogat patron din Liga 1), va sosi joi la DIICOT fiind banuit de spalare de bani. continuă pe Online Sport

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S. La un pret de circa 1 milion de dolari, autoturismul va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, noteaza Bloomberg. Modelul, cu.

BNR a coborat cursul de schimb la 4,3847 lei/euro, cel mai redus nivel din ultimele 13 luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de schimb cu 0,97 bani mai mic decat in ziua precendenta, la 4,3847 lei/euro, fiind cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. BNR nu a mai anuntat un curs mai.

Faryd Mondragon, dupa ce a devenit cel mai batran jucator din istoria Cupei Mondiale: Sunt un privilegiat, este o onoare pentru mine

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai batran jucator care a evoluat la Cupa Mondiala, fiind introdus pe teren in minutul 84 al partidei dintre Columbia si Japonia, din cadrul grupei C. La 43 de ani.

Cutremur in Polonia: cel mai bogat om de afaceri, retinut in scandalul interceptarilor

Autoritatile poloneze l-au retinut pe cel mai bogat om de afaceri din tara, in urma anchetei in curs care vizeaza interceptarile audio ale inaltilor oficiali din cabinetul premierul Donald Tusk.

Romania la inaltime! Cetatea Siriei, probabil, cel mai frumos loc din Banat

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

Cel mai mare drapel din lume, la Biblioteca Judeteana din Ramnicu Valcea

Biblioteca din Ramnicu Valcea a primit astazi, de ziua drapelului national, o parte din steagul urias care a intrat anul trecut in Cartea Recordurilor. Drapelul a fost arborat in holul institutiei, in prezenta o.

(P) TE-ROX PROD, cel mai mare producator din Europa de accesorii si centuri de siguranta pentru scaunele auto de copii

Legislatia riguroasa din tarile dezvoltate, a facut ca piata scaunelor auto de copii sa se dezvolte foarte mult in ultimii 10 ani. Chiar daca la noi in tara se cultiva cu greu aceasta responsabilitate in ceea ce.

Cel mai bogat roman a vrut sa-si ascunda averea de procurori

Procurorii au deschis o noua ancheta impotriva omului de afaceri Ioan Niculae pentru ca acesta si-a scos ilegal proprietatile de sub sechestru.

Cel mai redus curs euro/leu din ultimele 13 luni. Vezi cotatia BNR

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut joi cu 0,97 bani 0,22%), la 4,3847 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele 13 luni. Potrivit analistilor, leul a fost sutinut.

Mondragon, cel mai in varsta jucator din istoria Cupei Mondiale

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai in varsta jucator care a evoluat la turneu final de Cupa Mondiala, la cei 43 de ani si trei zile ai sai. El l-a depasit pe camerunezului Roger Milla, care a evoluat la CM din 1994 la 42 de ani, o luna si opt zile.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )