Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare dusman al Romaniei, descoperit dupa o calatorie in jurul lumii

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare dusman al Romaniei, descoperit dupa o calatorie in jurul lumii

Cel mai mare dusman al Romaniei eRomania. Aceasta e concluzia lui Stefan Marinescu, tanarul care in ultimul an a traversat 30 de tari in expeditia Calator cu Tricolor. continuă pe Adevărul

Cel mai mare actionar privat al Oltchim vrea sa faca un plan de reorganizare

Cel mai mare actionar privat al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, societatea germana PCC SE, a cerut actionarilor ca statul roman sa elaboreze planul de reorganizare al companiei in calitate de creditor principal si sa acorde si o reducere a datoriilor.

Cel mai mare actionar privat al Oltchim propune ca statul sa elaboreze planul de reorganizare

Compania germana PCC SE, cel mai mare actionar privat al Oltchim Ramnicu Valcea, a propus aprobarii actionarilor ca planul de reorganizare a combinatului sa fie elaborat de statul roman, creditorul principal, si sa includa reduceri adecvate.

Ioannis Papalekas a gasit primul chirias pentru Globalworth Campus, cel mai mare proiect de birouri pe care il va construi

Fondul de investitii Globalworth, fondat de omul de afaceri Ioannis Papalekas a gasit primul chirias pentru Globalworth Campus, cel mai mare proiect de birouri pe care il va construi. Compania al carui nume nu a fost mentionat va prelua 25. 000 mp in.

Viralul BendGate cu iPhone 6 Plus indoit ar putea fi cel mai mare fals de pe Internet

Bendgate a devenit cosmarul Apple, dar videoclipul in care un iPhone 6 Plus se indoaie usor poate fi un fals. Viralul are circa 33 de milioane de afisari, dar si cateva ciudatenii care nu se potrivesc cu realitatea si declaratiile Apple. iPhone 6 Plus se indoaie a fost subiectul acestei saptamani. Totul a pornit dupa cateva mesaje publicate pe Twitter si videoclipul incarcat pe YouTube de Unbox Therapy. Are aproape 33 de milioane de vizualizari in prezent. Cu siguranta a [].

Zeci de studenti de anul I, la coada la cazare in cel mai mare camin al UBB

Zeci de studenti de anul I de la Universitatea Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca au stat la coada, vineri dimineata, pentru a se caza in cel mai mare camin al universitatii, din complexul studentesc Hasdeu, cu peste o mie de locuri, unii ajungand acolo inca de la ora 6.

FOTO S-a deschis cel mai mare targ agricol din Timisoara. Muzeul Satului s-a transformat intr-o mare piata

Peste 80 de producatori agricoli isi prezinta roadele la cel mai mare targ de profil din Timisoara. Roadele toamnei se desfasoara in perioada 26-28 septembrie.

Povestea tanarului antreprenor roman care vrea sa faca din Bilka cel mai mare producator de tigla metalica din Europa de Est

Horatiu Tepes 34 de ani) este, fara indoiala, unul dintre cele mai de succes exemple de antreprenori tineri pe care i-am cunoscut si care a reusit sa sfideze dificultatile din piata, transformand criza in oportunitate. Si i-a iesit!.

Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, revine in aceasta toamna cu 4 editii

Incepand cu primavara acestui an, evenimentul Angajatori de TOP s-a extins la nivel national, fiind prezent in Bucuresti, Timisoara si Iasi. Cele 3 evenimente au reunit peste 160 de angajatori, companii multinationale si angajatori locali care au oferit peste 5 000 de oportunitati de cariera. Evenimentul continua in aceasta toamna cu 4 editii: 3 evenimente fizice si o editie virtuala, pe www. hipo. ro .

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera, revine in octombrie cu patru editii

Targul Angajatori de TOP s-a extins la nivel national, fiind prezent in Bucuresti, Timisoara si Iasi. Cele trei evenimente au reunit peste 160 de angajatori, companii multinationale si angajatori locali, care au oferit peste 5. 000 de oportunitati de cariera. Proiectul Angajatori de TOP continua in aceasta toamna cu 4 editii: 3 evenimente fizice si o editie virtuala. Lista companiilor participante si detalii despre Angajatori de TOP sunt disponibile pe site-ul evenimentului. Toate cele 3 editii fizice Angajatori de TOP din [].

Experimentul Pitesti - cel mai mare si mai intensiv program de spalare a creierului printorturadinblocul de Est

Istorici, scriitori si fosti detinuti politici din toata tara isi dau intalnire la Pitesti pentru a discuta despre ceea ce a insemnat fenomenul reeducarii prin tortura. Printre invitatii simpozionului, care este unul international, se numara si fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )