Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cel mai mare eveniment european dedicat proiectarii cladirilor viitorului, Congresul Mondial Clima 2019, debuteaza duminica aceasta la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare eveniment european dedicat proiectarii cladirilor viitorului, Congresul Mondial Clima 2019, debuteaza duminica aceasta la Bucuresti

Consum energetic spre zero si aplicatii ale inteligentei artificiale in constructii si instalatii se numara printre temele conferintei globale Clima 2019 care debuteaza duminica la Bucuresti. Organizat in premiera in Romania, Congresul se desfasoara sub inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si sub inaltul Patronaj al Academiei Romane, fiind reflectat in media din peste 125 de tari. continuă pe Adevărul

Cel mai mare cimitir din Europa se afla in Moldova. Cum arata - FOTO

Republica Moldova este o tara frumoasa asemeni unui diamant neslefuit. Chiar daca nu este o atractie pentru turisti, putini sunt cei care stiu ca in Chisinau exista cel mai mare cimitir din Europa. Cu o.

Efecte nebanuite ale Brexit. Romania ar putea deveni cel mai mare producator de gaze naturale din UE

Romania va deveni cel mai mare producator din gaze din Uniunea Europeana, daca Marea Britanie va parasi spatiul comunitar, a anuntat marti ministrul Energiei Anton Anton. Am constatat cu placere, poate.

Coreea de Nord: La Phenian a inceput unul dintre cele mai mari targuri internationale gazduite de tara asiatica

Targul international din capitala nord-coreeana, Phenian, care a inceput luni este probabil cel mai mare eveniment de acest gen sustinut de Coreea de Nord. Au participat cateva sute de companii din tari precum China, Rusia, Pakistan si Polonia, scrie Reuters.

Unde poti vedea bolta cerului de la 200 de metri sub pamant. Cel mai mare Planetariu din Romania se afla intr-o mina de sare

Cel mai mare planetariu din Romania cu un ecran tip cupola pe care sunt realizate proiectii cu tehnologie de ultima generatie rezolutie 4K), se afla la 208 metri sub pamant, in Salina Slanic Prahova. Ecranul sferic cu un diamentrul de 16 metri si o inaltime de 10 metri reda pasionatilor de astronomie senzatia ca se afla intr-o nava si calatoresc in Unviers.

CONGRES Constructorii si provocarile schimbarilor climatice

Congresul international CLIMA 2019 va avea loc la Biblioteca Nationala a Romaniei in perioada 26 - 29 mai. Congresul este cel mai mare eveniment european dedicat proiectarii constructiilor viitorului. Este pentru prima oara in 25 de ani cand o tara sud-est europeana gazduieste acest congres si o premiera absoluta pentru tara noastra.

Creativitate, VR, culisele unor campanii spectaculoase si tehnici wow de marketing si PR, la cel mai mare festival dedicat transformarii digitale organizat vreodata in Romania

Creativitate dusa la extrem, experimente curajoase de comunicare, tehnologii spectaculoase toate se vor intalni pe scenele iCEE. fest: UPGRADE 100 in acest an. Oamenii de creatie, strategie, PR, marketing si.

Reduceri eMAG la televizoare. Ofertele zilei de pe cel mai mare magazin online din Romania

Reduceri eMAG la televizoare. Daca sunteti in cautarea unui aparat TV la pret redus, astazi, pe emag. ro, gasiti modele de top la preturi foarte avantajoase, cu discount de peste 50 la suta. Pentru a profita.

Mihaela Buzarnescu: Am in fata cel mai mare test al anului, Roland Garros

Mihaela Buzarnescu 30 WTA, 31 de ani) se pregateste de turneul de Grand Slam de la Roland Garros, iar sportiva din Romania a anuntat ca isi propune rezultate bune la competitia din Franta, unde se afla pe tabloul principal.

Investitie in sanatate. Aparatura medicala de aproape 12 milioane de lei la cel mai mare spital din Salaj

Cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Salaj va beneficia de aparatura moderna in valoare de aproape 12 milioane de lei, asigurata in cadrul unui proiect derulat prin Programul Operational Regional. Investitia vizeaza cabinetele de specialitate si laboratoarele din Ambulatoriu.

Eugen Tomac: Cel mai mare castig pe care il poate avea Romania in UE ar fi prezenta lui Traian Basescu la Bruxelles

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca fostul presedinte Traian Basescu ar ajunge sa faca parte din Parlamentul European, acest lucru ar fi cel mai mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )