Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai mare lant de restaurante fast-food creste preturile si aspira spre produse sanatoase

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare lant de restaurante fast-food creste preturile si aspira spre produse sanatoase

Gigantul american McDonalds, care opereaza cel mai mare lant de restaurante fast-food, a trecut in ultima perioada printr-o serie de schimbari importante, parte a unei strategii de a se orienta spre produse mai sanatoase, scrie Business Insider . continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare exercitiu al Fortelor Navale Romane in 2016: 2000 de militari romani si straini, 22 de nave, un submarin si 9 aeronave

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. In cele cinci zile, 1000 de militari romani si 1000 de militari din sapte tari se vor antrena in comun pe mare. Fortele Navale Romane participa cu 11 nave, doua elicoptere Puma Naval, doua detasamente mobile de lansare rachete si o nava de suport pentru scafandri, Fortele Aeriene Romane asigura secventele exercitiilor de lupta aeriana cu doua aeronave MIG 21 LanceR, dar si un elicopter Puma. Bulgaria, Canada, Grecia, Polonia, SUA, Turcia si Ucraina participa cu cinci fregate, trei vanatoare de submarine, o corveta, un submarin, patru aeronave si ofiteri de stat major.

BIAS 2016. Cel mai mare show aerian din Romania revine la Bucuresti. Programul evenimentului

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane

SEA SHIELD 16, cel mai mare exercitiu multinational organizat in anul 2016 de Fortele Navale Romane, va avea loc in perioada 18-22 iulie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre.

Romania, printre statele UE cu cel mai mare declin al productiei industriale, in luna mai

Olanda, Portugalia, Grecia si Romania au inregistrat in luna mai cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al productiei industriale, comparativ cu aprilie, in conditiile in care indicatorul a scazut cu 1,2% in zona euro si cu 1,1% in UE, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

INFOGRAFIC Cifrele EURO 2016. Ronaldo, cel mai mare ratangiu, Romania in Top!

EURO 2016 a fost un spectacol de inalt nivel pe teren. in spatele senzatiilor si momentelor de neuitat, atat a celor frumoase cat si a celor dramatice, raman si cifrele care trag cortina dupa turneul final din Franta.

Rezultate Bac 2016. Topul liceelor: Seminarul Manastirii Prislop a avut cel mai mare procent de promovabilitate

Rezultate Bacalaureat 2016. Niciun absolvent al Seminarului Teologic Sfanta Ecaterina Prislop nu a fost declarat respins in urma sustinerii Bacalaureatului. Cea mai mare nota a fost obtinuta de o eleva de la Colegiul National Decebal din Deva.

Actiunile Swatch Group au scazut la cel mai redus nivel din ultimii sase ani si jumatate

Actiunile Swatch Group, cel mai mare producator mondial de ceasuri, au scazut la bursa cu 14%, atingand cel mai redus nivel din ultimii sase ani si jumatate, dupa ce compania elvetiana a avertizat ca profitul sau va scadea cu 50-60% in primul semestru din acest an, transmit agentiile internationale.

Imaginea zilei: O functionara protesteaza pentru un salariu mai mare, dar se incurca la o socoteala elementara (FOTO)

O fotografie de la greva angajatilor din administratia locala a devenit imaginea zilei. O functionara care cerea un salariu mai mare s-a incurcat la un calcul de clasa a IV-a. Fotografia o arata pe femeie.

Studiu: UBS a ramas cea mai mare banca privata din lume in 2015

UBS si-a pastrat pozitia de cea mai mare banca privata din lume in 2015, cu active de 1. 737,5 miliarde de dolari in administrare, cu aproape 300 de miliarde de dolari mai mult fata de Bank of America Merrill Lynch, care a urcat pe locul al doilea,.

UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume

Grupul elvetian UBS si-a pastrat si anul trecut titlul de cea mai mare banca privata din lume, potrivit unui studiu publicat astazi de firma britanica Scorpio Partnership, transmite Reuters.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )