Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare Mall din centrul unui oras se deschise anul viitor

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare Mall din centrul unui oras se deschise anul viitor

AFI Brasov este situate chiar in centrul Brasovului pe locul fostei uzine Hidromecanica. Este o investitie de 60 de milioane de euro si se va deschide la inceputul anului 2019. O noutate pentru un mall din Brasov este o terasa de mari dimensiuni ce va oferi o panorama spectaculoasa spre Muntele Tampa. Investitia va oferi si 2000 de locuri de munca. continuă pe Adevărul

Cel mai mare mall din centrul unui oras se deschide anul viitor

AFI Brasov este situate chiar in centrul Brasovului, pe locul fostei uzine Hidromecanica. Este o investitie de 60 de milioane de euro si se va deschide la inceputul anului 2019. O noutate pentru un mall din Brasov este o terasa de mari dimensiuni ce va oferi o panorama spectaculoasa spre Muntele Tampa. Investitia va oferi si 2. 000 de locuri de munca.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie News. ro. Consiliul de Administratie al BNR a crescut, miercuri, rata dobanzii de politica monetara de la 2% la 2,25% pe an.

BRD, cel mai mare profit din ultimii 6 ani. Castigul net al bancii s-a marit cu 85% in 2017

Grupul BRD a inregistrat un profit net de 1,415 mld. lei in 2017, in crestere cu 85,3% fata de anul anterior si totodata cel mai bun rezultat financiar inregistrat in ultimii sase ani. Potrivit reprezentantilor bancii, evolutia s-a datorat veniturilor.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). Consiliul de Administratie al BNR a crescut, miercuri, rata dobanzii de politica monetara de la 2% la 2,25% pe an.

Business report:Cel mai periculos drum din Romania; Miliardarii lumii, la ananghie: cat au pierdut cei mai bogati oameni din lume din cauza prabusirii burselor; Primele de porc au crescut castigurile salariale in decembrie. Cine a pierdut la leafa

SUA: Numarul cererilor pentru ajutor de somaj, la cel mai scazut nivel din 1973. Numarul americanilor care au depus saptamana trecuta noi. Batranii care si-au dat pamantul in arenda, coplesiti de declaratii si formulare fiscale. Persoanele fizice care si-au dat terenurile agricole in.

Cel mai bogat fotbalist din lume este miliardar si joaca in Spania. Nu este nici Messi, nici Ronaldo

Mathieu Flamini, mijlocasul francez care a semnat saptamana trecuta cu echipa spaniola Getafe, este prezentat de ziarul Marca drept cel mai bogat fotbalist din lume. Fostul jucator al lui Arsenal si Mi.

Actiunile Deutsche Bank, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Actiunile celei mai mari banci din Germania, Deutsche Bank AG, au scazut ieri, pe piata din Frankfurt, pana la cel mai redus nivel de dupa criza de incredere care a afectat institutia in anul 2016, in conditiile in care analistii si-au modificat in sens negativ recomandarea privind aceste titluri la underperform). Modificarea a venit dupa ce, vineri, banca a anuntat rezultate dezamagitoare pentru trimestrul al patrulea din 2017.

Halep a primit cel mai mare contract din cariera: la ce suma ajunge parteneriatul pe care il va avea cu Nike

Simona Halep 2 WTA) a incheiat colaborarea cu Adidas dupa patru ani, fiindca nemtii n-au fost de acord cu pretentiile ei financiare. in schimb, ea a reusit sa obtina ce si-a dorit de la gigantul american.

Fa cunostinta cu infricosatorul Om-Lup. Cum arata cel mai paros om din lume (FOTO)

Larry Gomez din San Bernardino, California, este cunoscut ca Wolf Man sauOmul Lupdin cauza uneimutatii genetice extrem de rare. Barbatul sufera de un hirsutism grav, asa ca a primit titlul.

Cel mai cunoscut urs din Romania este in pericol de moarte. Cum l-au abandonat padurarii pe blandul Ionica in voia sortii

Autoritatile responsabile de soarta unui urs ajuns celebru datorita vizitelor frecvente pe care le face la Cabana Postavarul au renuntat subit la demersul de a-l stramuta intr-o zona sigura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )