Libnet.ro
UNICEF

06:15

ANTON ANTON, MINISTRUL ENERGIEI: Brexitul ne-ar transforma in cel mai mare producator de gaze din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANTON ANTON, MINISTRUL ENERGIEI: Brexitul ne-ar transforma in cel mai mare producator de gaze din UE

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar transforma tara noastra in cel mai mare producator de gaze din UE, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Anton Anton. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Energiei acuza compania Engie de propaganda si ia apararea OUG 1142018 a lacomiei. Motivul

Anuntul recent al companiei Engie privind scumpirea gazelor pentru clientii din piata libera cu incepere din 1 septembrie este propaganda, a declarat ministrul Energiei, Anton Anton, citat de Stiripesurse. ro.

Desi Guvernul nu are bani, ministrul Energiei pune presiune pe chinezi cu privire la constructia reactoarelor trei si patru de la Cernavoda

In situatia in care negocierile cu compania China General Nuclear Power pentru constructia unitatilor trei si patru de la Cernavoda nu se finalizeaza, Nuclearelectrica va construi singura cel putin unul.

Cum explica ministrul energiei cresterea importurilor de gaze pe timpul verii: Preturile sunt scazute, consumul nu este mare, iar inmagazinarea pentru iarna se face mai devreme

Gazele din import sunt ieftine in prezent, iar consumul este redus. Acestea ar fi motivele importurilor mai mari de gaze din aceasta vara fata de alti ani, in opinia ministrului energiei Anton Anton. Acesta sustine ca este si un moment potrivit inmagazinarea gazelor pentru iarna. in acest an, inmagazinarea se face mai devreme decat in alti ani, a mai spus Anton. Ministrul Energiei a acuzat compania Engie ca face propaganda in fiecare an pentru cresterea preturilor la gazele furnizate consumatorilor industriali.

Cum explica Ministrul Energiei importurile uriase de gaze: Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie

Ministrul Energiei Anton Anton explica situatia importurilor majore de gaze ale Romaniei printr-un proverb, punand ca omul gospodar isi face iarna car si vara sanie.

Nicolae Moga, ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria institutiei - 6 zile Cazul Caracal a explodat la doua zile de la numirea lui in functie

Nicolae Moga, care a demisionat marti in urma tragediei de la Caracal, este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istoria ministerului - a ocupat aceasta functie doar sase zile. Alexandra a disparut de acasa miercuri, exact in ziua in care Moga a depus juramantul, iar cazul a explodat doua zile mai tarziu. Un mandat scurt a avut si fostul lider PSD Liviu Dragnea, care a fost la conducerea MAI 12 zile.

Cel mai scurt mandat din istorie la Interne. Moga l-a batut pe Dragnea

Nicolae Moga este ministrul de Interne cu cel mai scurt mandat din istorie: 6 zile. Anterior, mandatul cel mai scurt a fost cel al lui Liviu Dragnea, aproape 20 de zile in 2009.

Copiii disparuti ai tarii. Cel mai vechi caz dateaza de acum 15 ani

Pe site-ul Politiei Romane 17 copii - 7 baieti si 10 fete - figureaza ca fiind disparuti. Cel mai vechi caz este cel al lui baietel care la momentul disparitiei avea doar 2 ani, iar de atunci au trecut 15 ani.

Untold, totul despre editia 2019. Se vor auzi sau nu manele la cel mai asteptat festival din Romania

Cel mai asteptat festival muzical din Romania se pregateste sa-si deschida portile! Untold 2019 se va desfasura, la Cluj Napoca, in perioada 01-04 august, iar in acest interval peste 200 de artisti vor evolua in fata publicului. Peste 200 de artisti, la Untold Untold debuteaza la inceputul lunii august. Peste 200 de artisti vor evolua pe .

Business report: Al doilea oras din Romania care ar putea cumpara autobuze turcesti Otokar; Romania, al treilea producator de gaze naturale din UE, anul trecut. Cine este cel mai mare producator mondial

Cel mai dorit job in 2019: postul pentru care s-au batut cateva mii de persoane. Cel mai vanat job din acest an este cel de. Epoca produselor Made in China s-a incheiat. Razboiul declansat de Donald Trump schimba comertul mondial. Grupul taiwanez Giant Manufacturing Co. , cel mai mare producator mondial de biciclete, a inceput sa isi mute din China spre Taiwan productia.

Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in cazul atrocitatilor din Caracal: Alexandra ar putea fi in viata

Inregistrarile dintre Alexandra si operatorii 112. Reactia familiei Alexandrei, in exclusivitate, la Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in acest caz atat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )