Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare pelerinaj catolic din Europa de Est

Antena3 Antena3,
Cel mai mare pelerinaj catolic din Europa de Est

Sute de mii de oameni au venit la cel mai mare pelerinaj catolic de Rusalii, la Sumuleu Ciuc. Mai exact, 150. 000 de oameni au venit pentru pelerinaj. Multi dintre ei au venit dotati cu umbrele, paturi si sunt. continuă pe Antena3

Cel mai mare magazin Disney a fost deschis in Shanghai

Cel mai mare magazin Disney, de 860 metri patrati, a fost deschis miercuri in Shanghai si se alatura celorlalte 340 de locatii pe care Disney le are in intreaga lume. Anul viitor, compania intentioneaza sa.

Migratia in Marea Britanie, la cel mai mare nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic de statistica, in timp ce premierul se.

Orasele cu cel mai mare risc de atac terorist: Bagdad este pe primul loc in lume, iar Belfast, in Europa

Belfast a fost numit cel mai periculos oras din Europa, potrivit unei analize privind riscul de atac terorist realizata pe 1. 300 de centre comerciale si urbane din lume. La nivel mondial, orasul cu cel mai mare risc de atac terorist este Bagdad, care a inregistrat, intr-un singur an, 380 de atacuri ce au avut ca rezultat 1. 141 de morti si peste 3. 600 de raniti.

Mecca va avea cel mai mare hotel din lume: Abraj Kudai

Mii de camere, 12 turnuri si 70 de restaurante, plus heliporturi si un centru de conventii imens reprezinta planul pentru Abraj Kudai, un complex din Mecca, Arabia Saudita, care va deveni astfel cel mai mare hotel din lume, in ceea ce priveste numarul camerelor, si care se va deschide in 2017.

Lectiile lui Casanova despre dragoste si sex: tehnici de seductie care functioneaza perfect si astazi, inspirate de cel mai mare amant din istorie

Giacomo Casanova, cel mai mare seducator al tuturor timpurilor, ar fi facut dragoste cu 132 de femei in timpul celor 73 de ani de viata. Nu-l interesa numarul relatiilor amoroase, ci vanatoarea in sine si modul in care femeile puteau fi convinse sa-i cedeze. La aproape 300 de ani de la moartea aventurierului italian, tehnicile sale de seductie sunt mai actuale ca niciodata, in opinia unui psiholog.

Topul celor mai bune 10 aeroporturi din Europa

Skytrax, auditor al industriei aviatice mondiale, a lansat rezultatele World Airport Awards, bazate pe impresiile a peste 13 milioane de calatori din 112 tari. Din cele 550 de aeroporturi incluse in studiu, iata cele mai bune 10 aeroporturi din Europa:.

Cel mai mic pistol din lume are lungimea unui bat de chibrit, dar este o arma letala

Artistul elvetian Paul Erard a inventat cel mai mic pistol functional din lume. Are numai 5 cm lungime, iar gloantele cu care trage au calibrul de 2,34 mm.

Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume la capitolul risc terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia.

5 zile de sarbatoare in capitala Ardealului: concert Iris si Cristi Minculescu, drumetii in padurea Hoia-Baciu si cel mai mare cheesecake din tara

Concerte, doborare de recorduri, expozitii, piese de teatru, festival culinar international, ateliere tematice, drumetii prin Padurea Hoia-Baciu, toate acestea va asteapta la Zilele Clujului.

FOTO Cel mai mare complex de servicii sociale din regiune se deschide in weekend. Este realizat din donatiile credinciosilor - 12.000.000 de lei

Un complex de servicii sociale ce se intinde pe aproape 3. 500 de metri patrati si care a costat, de-a lungul celor 15 ani de edificare, aproximativ 12. 000 de lei, va fi dat in folosinta in zilele urmatoare in Salaj.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )