Libnet.ro
UNICEF

10:16

VIDEO O jumatate de milion de euro pentru 10 case, la Vaideeni. Cel mai mare proiect de voluntariat din Europa, in imagini senzationale

Adevărul Adevărul,
VIDEO O jumatate de milion de euro pentru 10 case, la Vaideeni. Cel mai mare proiect de voluntariat din Europa, in imagini senzationale

Peste 450 de voluntari din Romania, Statele Unite ale Americii, Canada, Turcia sau Noua Zeelenda au muncit zi de zi, timp de o saptamana, pentru a ajuta 10 familii sinistrate din Valcea. continuă pe Adevărul

Presiuni inainte de motiunea de cenzura. Un milion de euro pentru absenta din plen

Au mai ramas doar cateva ore pana la votul din Parlament pentru motiunea de cenzura, iar soarta Guvernului se negociza la sange. Unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit suma de un milion de euro pentru a nu se prezenta joi in plen, in timp ce altor politicieni li s-ar fi promis functii importante. Un .

Raiffeisen Bank, amendata cu 150.000 euro pentru incalcarea legislatiei privind datele personale. Amenda de 20.000 de euro si pentru Vreau Credit S.R.L.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) a amendat Raiffeisen Bank cu 150. 000 euro pentru ca doi angajati ai bancii au utilizat date transmise de catre personalul.

Fond romanesc de investitii de 2,7 milioane euro pentru firme IT. Lista startup-urilor care au primit deja finantare

ROCA X este un fond romanesc de investitii in firme din tehnologie cu un buget de 2,7 milioane de euro, din care a investit pana acum 600. 000 de euro in cinci startup-uri. Fondul isi propune sa ajunga la 10 milioane de euro pana in 2021. Ce proiecte cauta investitorii.

Ministerul Agriculturii - 60 milioane de euro pentru programul de cultivare a rosiilor

Ministerul Agriculturii vrea sa dea fermierilor 284,97 milioane lei 60 milioane euro), in 2020, drept ajutor de minimis pentru aplicarea programului de sustinere a produsului tomate in spatii protejate.

Finantari nerambursabile de pana la 248.000 Euro pentru furnizori de tehnologie si firmele care vor sa-si automatizeze productia

Firmele care livreaza solutii de automatizare si fabricile care vor sa-si automatizeze productia pot aplica pentru finantari nerambursabile de pana la 248. 000 de euro, prin proiectul DIH2, o retea pan-europeana de productie agila si robotica. Aplicatiile sunt deschise pana la 31 octombrie. Cine se poate inscrie.

HOROSCOP rune pentru 10 octombrie. Balantele sunt blocate in interior, Pestii trebuie sa faca schimbari in viata

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 10 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata INGUZ cu fata in sus). Inguz indica o perioada buna sa.

Surse Digi24: Un milion de euro votul la motiune

Informatii in exclusivitate obtinute de Digi24 despre cat de dur se negociaza in aceste ore soarta Guvernului: unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit un milion de euro sa nu vina maine in plen.

Raiffeisen, amendata cu 150.000 de euro pentru ca a transmis prin WhatsApp datele personale ale unor clienti

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) a amendat Raiffeisen Bank cu 150. 000 euro pentru ca doi angajati ai bancii au utilizat date transmise de catre personalul Vreau Credit prin intermediul aplicatiei mobile WhatsApp la simulari de prescoring, conform unui comunicat al institutiei publicat miercuri.

280 de milioane de euro pentru cinci avioane F-16 second-hand

Ministerul Apararii Nationale MApN) a elaborat un proiect de lege pe baza caruia vor fi cumparate c.

VIDEO Vaci deghizate in zebre, pentru a tine insectele daunatoare la distanta (Studiu)

Pictarea unei vaci pentru ca aceasta sa semene cu o zebra reduce intepaturile insectelor cu pana la 50%, potrivit unor studii, iar cercetatorii cred ca pictarea vacilor este o solutie nemaiincercata pana acum si o alternativa, prietenoasa cu mediul, la pesticide, scrie The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )