Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cel mai mare pericol pentru viata se gaseste in oceane. Avertismentul cercetatorilor

Antena3 Antena3,
Cel mai mare pericol pentru viata se gaseste in oceane. Avertismentul cercetatorilor

Conform unui nou studiu efectuat de o echipa internationala de cercetatori, in ultimul secol, valurile de caldura din mari si oceane au devenit mai frecvente si mai lungi. Numarul de zile dintr-un an in ca. continuă pe Antena3

Loredana, vacanta de vis pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Symphony of the Seas

Loredana a petrecut o mini-vacanta de neuitat pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Symphony of the Seas, un adevarat oras plutitor, a fost inaugurat oficial la Barcelona, iar artista a fost prima vedeta din Romania care s-a bucurat de toate atractiile uluitoare ale acestuia.

Grupul Renault si alti actionari au investit peste un miliard de euro in cel mai mare producator auto din Rusia

Renault si alti actionari ai Avtovaz au injectat peste un miliard de euro in cel mai mare producator auto din Rusia, pentru a intari situatia financiara si a profita de redresarea pietei auto ruse transmit Reuters si AFP.

Scumpiri record in luna martie. Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii ani

Scumpiri record in luna martie. Potrivit datelor INS, luna trecuta inflatia a ajuns la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013. Preturile alimentelor au crescut cu peste 4%. De asemenea, carburantii si.

Rata anuala a inflatiei a ajuns luna trecuta la cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 11,79% fata de decembrie 2017, potrivit unui comunicat dat astazi de Institutul National de Statistica INS).

Podul suspendat din cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat cu peste 1 milion de euro

Cel mai mare parc natural din estul Europei a intrat in urma cu trei ani intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Podul suspendat a ramas singurul nereabilitat, iar Primaria Craiova a lansat licitatia pentru executia lucrarii.

Peste 500 de companii chineze cauta parteneri din zona. Firmele sunt invitate la cel mai mare targ al chinezilor din Europa Centrala si de Est

Central European Trade and Logistics Cooperation Zone, organizatoarea China Smart Expo de la Budapesta, a sosit la Timisoara pentru a promova cel mai important eveniment al oamenilor de afaceri chinezi din Europa Centrala si de Sud-Est.

Scumpirile ating noi maxime. Rata anuala a inflatiei a urcat in martie la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 11,79% fata de decembrie 2017, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

Scumpirile ating noi maxime. Rata anuala a inflatiei a urcat in martie la cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013.

Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Compania britanica MoveHub a dezvaluit rezultatele studiului bazat pe indicele costului vietii Numbeo. Romania s-a localizat pe locul noua din 40 de tari europene. Cea mai disponibila tara europeana a devenit Ucraina, ocupand totodata locul al treilea in lume dupa Egipt si Pakistan. Elvetia a devenit cea mai scumpa tara pentru viata in Europa si a doua in lume.

Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Compania britanica MoveHub a dezvaluit rezultatele studiului bazat pe indicele costului vietii Numbeo. Romania s-a localizat pe locul noua din 40 de tari europene. Cea mai disponibila tara europeanaa devenit Ucraina, ocupand totodata locul al treilea in lume dupa Egipt si Pakistan. Elvetia a devenit cea mai scumpa tara pentru viata in Europa si a doua in lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )