Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai mare producator de acoperisuri din Romania vine azi la WS 360: Cum isi revine piata din criza si ce oportunitati sunt in constructii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare producator de acoperisuri din Romania vine azi la WS 360: Cum isi revine piata din criza si ce oportunitati sunt in constructii

Horatiu Tepes, directorul general si proprietarul Bilka Steel, cel mai mare producator de tigla metalica si acoperisuri la nivel local, vine azi la Wall-Street360, urmand sa analizam piata constructiilor in perioada post-criza si cum au reusit. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare producator chinez de smartphone-uri, preluat de investitorul indian Tata

Ratan Tata, industriasul indian care conduce conglomeratul Tata, a cumparat o detinere la Xiaomi Technology, cel mai mare producator chinez de smartphone-uri, dand un impuls planurilor de expansiune a acestuia din urma in India.

Cazul Anca, cea mai mare eroare judiciara din Romania: o facatura a Militiei. Drama barbatului torturat ca sa ia asupra sa crima unui fiu de securist

Cazul Anca a fost interpretat multi ani drept cea mai mare eroare judiciara din Romania. in spatele povestii taximetristului incarcerat pe nedrept pentru o fapta pe care nu a comis-o se ascunde cea mai mare inscenare a Militiei lui Ceausescu. Gheorghe Samoilescu a fost batut si torturat pana cand a recunoscut ca a comis crima. Adevaratul ucigas a fost descoperit patru ani mai tarziu. Statul roman plateste acum despagubiri de 10. 000 de euro.

Dovada ca presedintele Klaus Iohannis a preluat argumentele firmei Schweighofer in cererea de reexaminare a Codului Silvic: Cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, dispus sa achizitioneze lemn taiat ilegal (VIDEO)

Firma austriaca Schweighofer-Holzindustrie, cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, este dispusa sa achizitioneze lemn taiat ilegal. Environmental Investigation Agency EIA), un ONG cu birouri.

FOTOGALERIE Cum a fost la Dream Hack Bucharest 2015 - Peste 25.000 de oameni au participat in weekendul trecut la cel mai mare turneu de sport electronic din tara

Peste 25. 000 de spectatori au urmarit meciurile a celor peste 400 de jucatori straini si romani pe scenele de la Sala Polivalenta in weekendul trecut, in cadrul Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de sport electronic din Romania, ajuns la a cincea editie. Premiile in bani au sarit de 250. 000 de dolari, iar jocurile vedeta au fost Counter Strike: Global Offensive CS:GO), DOTA 2, HearthStone si Heroes of the Storm.

Subiectele Zilei: Ponta, 3 ani si 8 episoade negre pentru justitie; Primarul Raduly din Miercurea Ciuc primea spaga 10.000 de euro pe luna; Cea mai mare eroare judiciara din Romania: Drama barbatului torturat ca sa ia asupra sa crima unui fiu de securist

CNAS: Se vor acorda servicii medicale si celor fara card de sanatate. Aproape 840. 000 de persoane nu si-au ridicat cardul de sanatate de la casele de asigurari. Ce trebuie sa stiti inainte de a ajunge pe litoral. Sistemul prin care coada de la Fetesti poate fi evitata. Am putea scapa de cozi pe drumul spre litoral.

Cel mai mare inotator al lumii ar putea concura la Bucuresti. Camelia Potec, presedintele FR de Natatie, confirma

Anul 2015 duce Bucurestiul pe harta inotului european. in perioada 8-12 iulie la Complexul Sportiv National din capitala se vor desfasura campionatele internationale ale Romaniei.

Stare de ALERTA in Columbia. Vulcanul responsabil de cea mai mare catastrofa naturala din istoria tarii da semne de trezire

Autoritatile din Columbia sunt in alerta ca urmare a intensificarii activitatii seismice a vulcanului Nevado del Ruiz, din centrul tarii, si au recomandat sa nu se mai intre in parcul natural din preajma.

Traian Stancu, Kiwi Finance: 2015 va fi cel mai bun an din ultimii sase

Kiwi Finance, cel mai mare broker de credite de pe plan local, se asteapta ca anul acesta sa fie cel mai bun din ultimii 6 si mizeaza pe o crestere de 15% a volumelor totale intermediate, a declarat Traian Stancu, directorul de operatiuni al companiei,.

Profitul Volkswagen, pe acceleratie: a crescut cu 19% in primul trimestru, la 2,9 mld. euro

Profitul dupa taxe al Volkswagen, cel mai mare producator auto din Europa, a crescut cu 19% in primul trimestru, la 2,9 miliarde euro, de la 2,5 miliarde euro in urma cu un an, datorita cursului valutar favorabil, a gamei de modele si a revenirii la.

NATO modernizeaza bazele aeriene din Romania, pregatindu-le pentru stationarea de tehnica de lupta grea

NATO intareste bazele aeriene din Romania, lucrarile fiind deja demarate la Baza Aeriana 90 de la Otopeni, informeaza Digi24. Va fi consolidata si pista de la Campia Turzii astfel incat sa poata permite, fara probleme, manevre militare. Potrivit sursei citate, modernizarea a doua dintre cele mai importante flotile aeriene din tara noastra va costa peste 15 milioane de dolari, iar investitia vine in contextul in care NATO se pregateste sa stationeze in Romania tehnica de lupta grea, transportoare blindate si tancuri.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )