Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dovada ca presedintele Klaus Iohannis a preluat argumentele firmei Schweighofer in cererea de reexaminare a Codului Silvic: Cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, dispus sa achizitioneze lemn taiat ilegal (VIDEO)

B1 B1,
Dovada ca presedintele Klaus Iohannis a preluat argumentele firmei Schweighofer in cererea de reexaminare a Codului Silvic: Cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, dispus sa achizitioneze lemn taiat ilegal (VIDEO)

Firma austriaca Schweighofer-Holzindustrie, cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, este dispusa sa achizitioneze lemn taiat ilegal. Environmental Investigation Agency EIA), un ONG cu birouri. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni pe 15 mai cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita in Italia, se va intalni pe 15 mai cu Papa Francisc, la Vatican. Sotia sa, Carmen Iohannis, a declarat luni seara la intalnirea cu comunitatea de romani din Italia ca va reveni pe 15 mai la Roma pentru o vizita la Vatican. Marti, seful statului va avea convorbiri cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, si se va intalni cu studenti romani din Italia.

Presedintele Klaus Iohannis, primit Palatul Quirinale din Roma de presedintele Italiei, Sergio Mattarella

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, la Palatul Quirinale din Roma, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella. Cei doi sefi de stat au discutat despre aderarea la spatiul Schengen,.

Presedintele Klaus Iohannis pleaca luni si marti intr-o vizita oficiala in Italia

Presedintele Klaus Iohannis pleaca, luni, intr-o vizita oficiala de doua zile in Italia, unde va avea intalniri cu presedintele Sergio Mattarella, cu presedintele Consiliului de Ministri, Matteo Renzi, cu presedintele Senatului dar si cu reprezentantii diasporei si cu studenti romani din Italia.

Presedintele Klaus Iohannis s-a plimbat cu sotia sa prin Roma si a facut fotografii cu turistii romani

Presedintele Klaus Iohannis a ales sa-si petreaca ultima zi a vizitei oficiale in Italia cu sotia sa, vizitand centrul Romei, scrie Mediafax. Astfel, Iohannis, impreuna cu sotia sa, Carmen, au vizitat, marti,.

Presedintele Klaus Iohannis, despre cazul romanului condamnat la moarte pentru trafic de droguri: Eu vorbesc si cu alti presedinti si ma rog de ei cu totii sa intervenim

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni, in cadrul vizitei sale oficiale in Italia, ca ca cere sprijinul si altor presedinti in cazul romanului Alexandru Gologan - condamnat la moarte, in Malaezia, pentru.

Presedintele Klaus Iohannis, despre necesitatea unei legi care sa asigure votul romanilor din diaspora: Este rolul meu sa aduc in dezbaterea publica acest subiect

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o postare pe pagina sa de facebook, ca se impune existenta unei legi care sa asigure votul romanilor din diaspora. Acesta a subliniat ca va aduce in dezbatere publica.

Presedintele Klaus Iohannis va merge la Vatican, pe 15 mai

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, vor oficia o vizita la Vatican pe 15 mai, fiind primiti de Papa Francisc, informeaza Mediafax. Sotia presedintelui, carmen Iohannism a anuntat vizita la.

Presedintele Klaus Iohannis va merge pe 15 mai la Vatican

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, vor fi primiti, pe 15 mai, la Vatican, de Papa Francisc. Sotia presedintelui, Carmen Iohannis a declarat, luni seara, la intalnirea cu membrii comunitatii de ro.

Presedintele Klaus Iohannis, inaintea vizitei oficiale din Italia: Ma voi intalni cu romanii de acolo, care reprezinta o punte de legatura intre cele doua state (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, inainte de efectuarea unei vizite oficiale in Italia ca se va intalni cu reprezentanti oficiali, dar si cu romani, care sunt in numar foarte mare, informeaza B1.

Dincolo de Stiri: Presedintele Klaus Iohannis si consultarile cu partidele

Cristina Topescu a prezentat, in editia de sambata a emisiunii Dincolo de stiri, declaratia analistului Emil Hurezeanu care, invitat la un post de televiziune, a afirmat despre presedintele Iohannis ca este.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )