Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cel mai mare producator auto din Europa vrea sa vina in Romania

Antena3 Antena3,
Cel mai mare producator auto din Europa vrea sa vina in Romania

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a declarat ca societatea germana auto Volkswagen si producatorul de turbine eoliene Enercon vor sa incceapa afaceri si in Romania,. continuă pe Antena3

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat joi cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani.

Cum arata cel mai mare graffiti din lume (VIDEO)

Eduardo Kobra este artistul care a reusit sa creeze cel mai mare graffiti din lume, pe o suprafata de 6. 000 de metri patrati, potrivit bfmtv. com Opera monumentala a brazilianului de 41 de ani a fost facuta.

Avalansa de la Balea-Lac - 23 de morti. Cum s-a petrecut cea mai mare tragedie montana din Romania

17 aprilie 1977. La Balea avea sa se consume cea mai mare tragedie montana din Romania. O avalansa si cateva secunde au facut sa dispara 23 de persoane. Printre acestea, 19 elevi cu varste intre 15 si 18.

40.000 de euro pe luna. Cu ce se ocupa cel care a primit cel mai mare salariu din Romania in 2016

Cel mai mare salariu de baza brut inregistrat in 2016 a fost de 38. 500 de euro 172. 477 de lei) pe luna si a fost obtinut de un director general al unei companii cu activitati in consultanta pentru afaceri, reiese din da.

Cel mai mare imperiu de produse de lux al lumiicumpara Christian Dior, pentru 12,1 miliarde de euro

Producatorul de articole de lux LVMH, al miliardarului francez Bernard Arnault, a convenit preluarea Christian Dior, pentru 12,1 miliarde de euro, incluzand cea mai mare parte a operatiunilor casei de moda in grup prin intermediul uneia dintre cele mai mare tranzactii ale sale, transmite Bloomberg.

EXCLUSIV RL WEEKEND PLUS: Afacerea Murzuk, cel mai mare tun din istoria Romaniei

In istoria post-comunista a Romaniei, plina de privatizari frauduloase si falimente rasunatoare, o decizie din 1993 luata de guvernul Vacaroiu a adus, de departe, cea mai mare paguba pentru economia tarii, privind retroactiv. Este vorba de vanzarea pe o suma infima a unui zacamant petrolier de zeci de miliarde de euro din prolificul bazin Murzuk din Libia, pe care regimul Ceausescu ni-l lasase mostenire.

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat cel mai mare declin din ultimii opt ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat cea mai mare scadere anul acesta, in aprilie, in ultimii opt ani, deoarece cumparatorii au evitat zonele centrale ale capitalei, potrivit Bloomberg.

Inspectia Muncii: Cel mai mare salariu de baza brut lunar inregistrat in 2016 a fost de 172.477 de lei

Cel mai mare salariu de baza brut inregistrat in 2016 a fost de 172. 477 de lei pe luna si a fost obtinut de un director general al unei companii cu activitati in consultanta pentru afaceri, reiese din datele transmise de Inspectia Muncii, pe baza inregistrarilor transmise de catre angajatori in cadrul Registrului General de Evidenta a Salariatilor in format electronic, la solicitarea News. ro.

Directorul Lafarge-Holcim si-a dat demisia din cauza unor neintelegeri cauzate de ISIS

Directorul executiv al companiei franco-elvetiene Lafarge-Holcim, cel mai mare producator de ciment din lume, a anuntat ca isi da demisia. Eric Olsen a renuntat la functia sa in urma scandalului.

Donald Trump pregateste cea mai mare reducere de taxe din istorie: Ce facilitati vrea sa creeze presedintele american mediului de afaceri

Administratia Donald Trump se pregateste de implinirea a 100 de zile cu un proiect de reforma fiscala care se ar putea a fi cel mai ambitios din istoria Statelor Unite. Presedintele american va anuntat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )