Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat joi cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani. continuă pe Wall-Street Ro

Dara, CEL MAI BUN CATEL SALVAMONTIST la o testare ce a avut loc in Franta: Este un exemplar minunat al scolii romanesti de caini de avalanse (FOTO)

Scoala romaneasca de caini de avalansa are recunoastere internationala. La o testare in Franta, catelusa Dara, un exemplar Border Collie, a fost singurul animal, din peste 100, care a.

Cel mai mare producator auto din Europa vrea sa vina in Romania

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a declarat ca societatea germana auto Volkswagen si producatorul de turbine eoliene Enercon vor sa incceapa afaceri si in Romania,.

Care este cel mai bun ulei pentru prajit

O data cu extinderea paletei de uleiuri comercializate a crescut si nedumerirea cu privire la ce produse ar trebui sa folosim si cand. Daca vrei sa ai o dieta sanatoasa, e bine sa stii care sunt cele mai indicate pentru prajit sau ce uleiuri sunt benefice doar adaugate in mancare.

Copalau, locul in care se face cel mai bun usturoi din Romania. Cum ar putea ajunge leguma brand la nivelul Europei

O comuna din judetul Botosani si-a castigat in timp renumele de patria usturoiului datorita calitatilor deosebite si gustului unic pe care il are planta aromatica cultivata de peste 40% dintre localnici.

Samsung Galaxy S9 ar putea avea cel mai impresionant ecran de smartphone

Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu un ecran chiar mai revolutionar si mai indraznet decat cel de pe S8. Ecranul Infinity de pe Samsung Galaxy S8, curbat pe doua margini si cu un raport de aspect de 18,5:9, este impresionant, intr-adevar, dar compania pare sa lucreze la ceva si mai bun de atat. Conform [].

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti sunt orasele cu cea mai scazuta calitate a aerului. Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe stau cel mai bine

Ploiesti, Calarasi si Bucuresti au fost desemnate orasele cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania, potrivit unei cercetari realizate de platforma de anunturi imobiliare Storia. ro. Foarte rau stau si orase precum Focsani, Galati si Slatina, iar cel mai bun aer considera ca il respira locuitorii din Brasov, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe si Ramnicu Valcea.

Neacsu, Erste Asset Management: Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre toti membrii UE; Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%

Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre membrii Uniunii Europene UE), Romania avand cea mai mica pondere a veniturilor publice in PIB, a declarat miercuri Dragos Neacsu, membru in Consiliul director al Romanian Business Leaders RBL) si seful Erste Asset Management, intr-o conferinta de presa organizata de RBL. Indiferent de orientarea ideologica si de structura partinica, Guvernul are in maini cel mai fragil buget dintre toti membrii UE. Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%, la distanta de mai bine de 10 puncte procentuale de statele Europei Centrale cu care indeobste ne comparam. Ungaria are 38%, Croatia - 37%, Cehia si Polonia - 34% si 35% din PIB, spus miercuri Dragos Neacsu.

Cel mai tare test de atentie! Tu iti dai seama ce numar lipseste din imagine? Ai cinci secunde

Cel mai tare test de atentie! Tu iti dai seama ce numar lipseste din imaginea de mai sus? Trebuie sa iti dai seama in mai putin de cinci secunde ce numar lipseste din sirul de mai.

Donald Trump este cel mai putin popular presedinte american dupa primele 100 de zile de mandat

Donald Trump aniverseaza 100 de zile de la preluarea mandatului cu un record negativ: este cel mai putin popular presedinte american din istoria recenta dupa acest interval de timp. 44% dintre americani aproba actiunile lui Trump, in timp ce 54% le dezaproba. Donald Trump sta mai prost decat predecesorii sai, Barack Obama care se bucura de 62% incredere dupa acelasi intreval de timp) si Gerorge W. Bush, cu 63%, potrivit unui sondaj citat de CNN si Fox News.

Acesta este cel mai sigur loc din avion. FOTO in articol

O echipa de experti a realizat un studiu, in anul 2007, asupra sigurantei de la bordul aeronavelor, indicand locurile care au cel mai ridicat nivel de siguranta. Potrivit huffingtonpost. com, studiul a.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )