Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare producator mondial de insulina elimina 1.000 de posturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel mai mare producator mondial de insulina elimina 1.000 de posturi

Compania daneza Novo Nordisk A/S, cel mai mare producator mondial de insulina, elimina 1. 000 de locuri de munca potrivit planului sau de reducere a costurilor, in conditiile in care acesta anticipeaza ca se va confrunta cu un mediu provocator si in 2017, in special pe piata sa majora, SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Device-urile inteligente au lansat cel mai mare atac informatic din istorie

Dispozitiveleinteligente ce compun Internetul Tuturor Lucrurilor IoT), au fost vedetele celui mai mare atac informatic de tip DDoS din istorie. Site-ul KrebsonSecurity a fost victima acestui atac DDoS, care a atins un nivel de 620 giabiti pe secunda. Nivelul de date trimise catre site a fost atat de mare, incat companiile Prolexic si Akamai Technologies [].

Cum reseteaza demisia lui Vasile Blaga intreaga strategie PNL pentru alegeri. Fostul presedinte liberal era cel mai mare adversar al ideii ca Dacian Ciolos sa fie sustinut pentru un nou mandat de prim-ministru

Copresedintele liberalilor a demisionat din functie, fiind urmarit penal pentru ca ar fi primit 700. 000 de euro pentru finantarea fostului PDL. Blaga era cel mai puternic adversar al ideii ca Partidul National Liberal sa il sprijine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier.

Leroy Merlin devine al doilea cel mai mare retailer de bricolaj din Romania si se pregateste sa simta gustul profitului

Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj din Europa, companie care a deschis primul magazin in Romania in anul 2011, iar trei ani mai tarziu anunta achizitia concurentului BauMax, va deveni la finele acestui an al.

WeWork: Cum arata cel mai mare HUB de antreprenoriat din Israel [FOTO]

Israel este unul dintre statele care se bate umar la umar cu SUA Silicon Valley) la nivel antreprenorial, cu peste 5. 000 de startup-uri care sunt lansate anual, armata obligatorie care te invata, timp de cativa ani, tehnologii informatice moderne,.

Cum arata cel mai vechi bordel dintr-o tara musulmana in care prostitutia e legala (FOTO)

Bangladesh este printre putinele tari musulmane in care prostitutia este legal acceptata. Bordelul Kandapara este cel mai vechi si, totodata, al doilea cel mai mare bordel din Bangladesh. Acesta exista de.

Delia are valoare, cere pretul cel mai mare: cel mai ieftin bilet la noul concert costa 490 de lei. Cum explica artista cifra uriasa VIDEO

Delia va concerta alaturi de big bandul condus de George Natsis, pe 5 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul National Bucuresti, informeaza reprezentantii artistei. Preturile biletelor, pentru concertul intitulat Delias Winter Wonderland, incep de la suma de 490 de lei.

S-au pus in vanzare bilete la cel mai mare eveniment sportiv al anului 2017. De unde pot fi ele cumparate

De joi, 29 septembrie, s-au pus in vanzare biletele pentru meciurile la FIBA EUROBASKET 2017, sub forma de pachete ce ofera reduceri semnificative de pret de pana la 45% pana pe 22 noiembrie 2016.

FOTO in ce faza se afla constructia stadionului din Targu Jiu. Imagini de pe cel mai mare santier din Gorj

Noul stadion din municipiul Targu incepe sa capete contur, reprezentantii Primariei Targu Jiu estimand ca arena va fi data in folosinta la jumatatea anului viitor.

Zilele Magiare din Timisoara, cel mai mare eveniment al ungurilor din ultimii 100 de ani,organizat inPiata Victoriei

Zilele Maghiare Timisorene vor fi organizate pentru prima data, anul acesta, in orasul de pe Bega, in perioada 30 septembrie-2 octombrie.

Peste 3.300 de austrieci ajung la Sibiu in cea mai mare excursie organizata spre Romania in ultimii 25 de ani pentru pensionarii straini

Peste 3. 300 de austrieci ajung la Sibiu in perioada 17 septembrie - 22 octombrie. Este cea mai mare excursie organizata spre Romania in ultimii 25 de ani pentru pensionarii straini, noteaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )