Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cum arata cel mai vechi bordel dintr-o tara musulmana in care prostitutia e legala (FOTO)

B1 B1,
Cum arata cel mai vechi bordel dintr-o tara musulmana in care prostitutia e legala (FOTO)

Bangladesh este printre putinele tari musulmane in care prostitutia este legal acceptata. Bordelul Kandapara este cel mai vechi si, totodata, al doilea cel mai mare bordel din Bangladesh. Acesta exista de. continuă pe B1

WeWork: Cum arata cel mai mare HUB de antreprenoriat din Israel [FOTO]

Israel este unul dintre statele care se bate umar la umar cu SUA Silicon Valley) la nivel antreprenorial, cu peste 5. 000 de startup-uri care sunt lansate anual, armata obligatorie care te invata, timp de cativa ani, tehnologii informatice moderne,.

Cum sa gasesti cel mai bun mix pentru finantarea afacerii tale

Orice afacere trece prin doua etape cea in care aduci bani de acasa pentru a sustine business-ul si una in care afacerea este deja pe profit operational, dar trebuie sa creezi o relatie de credit, intrucat aceasta devine necesara. Cum arata cel.

Oamenii de stiinta au obtinut cele mai vechi piese muzicale, generate pe computerul lui Alan Turing

Oamenii de stiinta au reusit sa faca rost de cele mai vechi piese muzicale generate pe computer, inregistrate in urma cu 65 de ani cu ajutorul unei masinarii construite de Alan Turing. Este vorba despre trei melodii: God Save the King, Baa Baa Black Sheep si In The Mood, obtinute cu ajutorul unui computer gigantic [].

A suferit singur si in tacere decenii intregi, dar a supravietuit. Cel mai ghinionist elefant din lume, in sfarsit liber dupa 50 de ani (VIDEO)

Un elefant care a fost tinut in lanturi mai bine de 50 de ani este, in sfarsit, liber. Numit cel mai ghinionist elefant din lume, Mohan a fost pus sa munceasca toata viata lui, dar.

Cel mai bun ratatouille. Reteta clasica a lui Jamie Oliver

Aceasta tocana de legume este perfecta pentru serile in care vrei sa prepari o mancare sanatoasa la cina. Este o reteta clasica pentru cel mai bun ratatouille pe care bucatarul Jamie Oliver o recomanda cu multa caldura, asa ca merita sa o incerci si tu.

Cel mai modern scuar din Baragan, o investitie de peste 1,4 milioane lei, va fi gata la 1 noiembrie

Spatiul verde care separa sensurile de mers pe cea mai importanta artera din Calarasi va fi gata la 1 noiembrie. Finalizarea lucrarilor la cel mai modern scuar din Baragan, o investitie de 1,4 milioane de lei fara TVA, sunt la final. Amenajarea peisagistica si arhitecturala a celor peste 13. 000 mp de teren a inceput in primavara acestui an.

Am fost in sala, am vazut tot. Am stat sa-i ridic moralul. Victor Slav, cel mai mandru tata. Bianca Dragusanu a nascut primul copil al cuplului

Bucurie marea in familia Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav dupa ce cei doi au devenit luni parintii unei fetite care a primit nota maxima la nastere din partea medicilor. Cel mai emotionant din.

O noua motounealta pe piata de specializate: cel mai puternic motoferastrau destinat pomiculturii

STIHL a lansat pe piata din Romania cel mai puternic motoferastrau destinat lucrarilor de pomicultura. Conceput cu o sina mica de 35 de cm, MS 201 TC-M devine astfel optiunea ideala pentru operatiunile de retezare a crengilor si pentru scurtarile de coroana ale copacilor. Sistemul de actionare a motorului a fost pozitionat deasupra acestuia, si nu in spate, ceea ce il face sa fie mai mic, mai compact si sa aiba o mai buna ergonomie .

Cum reseteaza demisia lui Vasile Blaga intreaga strategie PNL pentru alegeri. Fostul presedinte liberal era cel mai mare adversar al ideii ca Dacian Ciolos sa fie sustinut pentru un nou mandat de prim-ministru

Copresedintele liberalilor a demisionat din functie, fiind urmarit penal pentru ca ar fi primit 700. 000 de euro pentru finantarea fostului PDL. Blaga era cel mai puternic adversar al ideii ca Partidul National Liberal sa il sprijine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier.

Mica si draguta suricata este cel mai criminal mamifer

Suricata a fost demascata de oamenii de stiinta care au descoperit ca este cel mai criminal mamifer cunoscut. Cercetatorii au alcatuit o lista cu peste 1. 000 de mamifere, criteriul fiind rata mortalitatii cauzata de membrii propriei specii, scrie The Independent.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )