Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai mare producator de otel din India si-a anuntat intentia de a cumpara combinatul siderurgic de la Galati

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare producator de otel din India si-a anuntat intentia de a cumpara combinatul siderurgic de la Galati

JSW Steel este principalul competitor al Arcelor Mittal pe piata indiana si din Orientul Mijlociu Apropiat. Potrivit agentiei de stiri Reuters, oferta pentru combinatul siderurgic de la Galati va fi depusa in saptamanile urmatoare. in cursa mai sunt alte doua firme, una din Italia si alta din Ucraina. continuă pe Adevărul

Globalworth devine cel mai mare investitor pe spatii de birouri din Polonia dupa achizitia Quattro Business Park

Globalworth Polonia a cumparat complexul Quattro Business Park din Cracovia pentru 139 de milioane de euro, reprezentand cea mai mare achizitie din istoria companiei. Mai mult, in urma acestei tranzactii, Globalworth devine cel mai mare investitor si.

Cel mai medaliat producator roman de vinuri organice

Roze Cabernet Sauvignon, vin produs in 2017 de Domeniul Bogdan, primul producator de vin din Romania care practica vicitultura biodinamica, a castigat medalia de aur la cel mai important concurs international de vinuri biologice din lume, Millesime BIO. Recunoasterea internationala a calitatii vinurilor produse de compania romaneasca a fost confirmata in prima jumatate de anului de inca sase medalii de argint si bronz, obtinute la alte prestigioase competitii internationale de profil, conform comunicatului remis redactiei.

Primul solist al trupei AC/DC ajunge in Romania la cel mai mare festival rock din mediul rural. Toate astrele s-au aliniat

In comuna argeseana Corbi, aproape de cea mai veche manastire rupestra din Romania, va avea loc prima editie a festivalului Stonebird, la care vor concerta nume de top din tara si strainatate. Vedetele evenimentului vor fi Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, si bateristul american Mike Terrana.

Cel mai mare SSD te lasa fara bani, dar este impresionant

Cei de la Samsung au fost din totdeauna foarte eficienti in imbunatatirea tehnologiei pe care o folosesc la SSD-uri, dar nu te-ai fi asteptat sa vedem deja solutii de stocare flash cu 8TB de spatiu. Cand s-au lansat primele SSD-uri au fost definite prin doua particularitati: viteza mare si spatiu de stocare mic. Nici pretul [].

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,95%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,95%, cel mai mare nivel din octomrie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,93%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Transportatorii SOMEAZA Guvernul: Romania, cel mai mare COST din regiune. Furia atinge COTE LIMITA

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) someaza Guvernul Dancila. Transportatorii cer accelerarea publicarii HG privind restituirea supraaccizei. UNTRR arata ca.

RomanIA Autentica, cel mai mare festival de promovare a mestesugurilor romanesti

Cea de-a treia editie a Festivalului RomanIA Autentica va avea loc pe 23 si 24 iunie 2018. Pe deplin constienti de ceea ce am construit cu migala, RomanIA Autentica si-a asumat un scop si o misiune pe cat de dificila, pe atat de importanta, aceea de a arata fata reala a tezaurului popular si spiritual al satului romanesc. Daca iti doresti cu adevarat, gasesti si azi in localitati izolate, in memoria ultimilor pastratori de traditii ori in lazi de zestre, transmise din generatie in generatie, comori fragile si inefabile, pe care tavalugul contemporan le poate sfarama intr-o clipa, daca nu vom intinde mana pentru a salva ce se mai poate.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

CEL MAI MARE SCANDAL din showbiz: Tristan Tate si-ar fi parasit iubita pentru Bianca Dragusanu. A luat pastile... (FOTO)

Una dintre prietenele fostei iubite ale lui Tristan a facut dezvaluiri socante despre cum se poarta barbatul intr-o relatie dar si despre situatia financiara a acestuia. Astfel, apropiata domnisoarei cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )