Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cel mai mare producator roman de cosmetice castiga un proces de 15 mil. euro cu ANAF

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare producator roman de cosmetice castiga un proces de 15 mil. euro cu ANAF

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, a castigat un proces de 15 milioane euro cu Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala, potrivit unei decizii a Curtii de Apel Cluj. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare telescop din lume, aproape finalizat in China

Descoperirea unei forme de viata inteligente este in mare ambitia Chinei, care a anuntat marti ca este in curs de finalizare cel mai mare telescop din lume, scriu miercuri AFP si directmatin. fr, citate de Agerpres. De cativa ani autoritatile chineze isi sporesc investitiile in astronomie.

Cel mai mare venit obtinut de o persoana cu profesie libera: 4,4 milioane de euro

Cel mai mare venit obtinut de o persoana fizica in 2014 a fost de 19,97 milioane de lei brut circa 1,6 milioane de lei brut pe luna), obtinut in Bucuresti de o persoana cu profesie libera, categorie in care intra avocatii, auditorii financiari,.

China va inaugura anul acesta cel mai mare radiotelescop din lume, ce va cauta semne de viata extraterestra

China va reloca peste 9. 000 de persoane inainte de punerea in functiune, anul acesta, a celui mai mare radiotelescop din lume, care, spera Beijingul, va impulsiona cautarea de viata extraterestra, scrie The Guardian.

Analiza. Turcia, statul membru NATO cu cel mai mare risc de securitate FOTO VIDEO

De la inceputul razboiului din Siria, in urma cu aproape cinci ani, si mai ales dupa implicarea Rusiei in acest conflict, de partea regimului presedintelui Bashar al-Assad, Turcia a devenit statul membru NATO cu cel mai mare grad de risc la adresa securitatii.

Cel mai mare lant de retail din Vrancea intra in zona rurala: Este obligatoriu sa fim aici

Feliciu Paraschiv, proprietarul Paco, una dintre cele mai mari retele de local key accounts din Moldova, va intra anul acesta si in zona rurala, unde va deschide un magazin luand in considerare potentialul sau semnificativ.

In 2015, Romania a inregistrat cel mai mare deficit comercial din Europa Centrala si de Est

Anul trecut, Romania a importat cu 8,4 miliarde de euro mai mult decat a exportat, rezultat in crestere fata de cele 6,1 miliarde de euro in 2014.

Cel mai mare venit inregistrat in 2014 de un roman: 4,4 milioane de euro

Circa 620. 000 de persoane fizice au obtinut in 2014 peste 8,2 miliarde lei in venituri din profesii libere, venituri comerciale, drepturi de proprietate intelectuala si din cedarea folosintei bunurilor.

Cel mai mare venit brut. Cati bani a castigat un bucurestean

Aproximativ 10.000 de chinezi vor fi stramutati din locul unde este construit cel mai mare radiotelescop din lume

Aproximativ 10. 000 de persoane din sudul Chinei urmeaza sa fie stramutate, pe fondul construirii celui mai mare radiotelescop din lume in cursul acestui an.

in 2015, Romania a inregistrat cel mai mare deficit comercial din Europa Centrala si de Est

Anul trecut, Romania a importat cu 8,4 miliarde de euro mai mult decat a exportat, in crestere fata de 6,1 miliarde de euro in 2014.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )