Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare producator de taitei din Ardeal: cum a devenit familia Hutton marca-etalon a pastelor

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare producator de taitei din Ardeal: cum a devenit familia Hutton marca-etalon a pastelor

O mica afacere demarata in urma cu 20 de ani de un antreprenor satmarean in casa parinteasca a ajuns sa concureze cu succes cu marile companii producatoare de paste fainoase din Romania. continuă pe Adevărul

Animax, investitie de 500.000 euro in cel mai mare petshop din retea

Reteaua de petshop-uri Animax a investit 500. 000 de euro intr-un nou magazin, cel mai mare din portofoliu. Compania ajunge astfel la 43 de unitati si are in plan alte 5 magazine noi pana la sfarsitul anului.

Cel mai important summit NATO din ultimii ani. Aliatii vor incerca sa gaseasca o solutie pentru a OPRI Rusia

Cel mai important sumit NATO din ultimii ani incepe astazi in Tara Galilor. Aliatii vor incerca timp de doua zile sa gasaseasca o solutie pentru contracararea Rusiei in conflictul din Ucraina. De altfel, sum.

VIDEO A fost descoperit cel mai mare dinozaur care a trait vreodata: cantarea mai mult decat 10 elefanti la un loc

Paleontologii americani au descoperit, in Patagonia Argentina) fosilele unei noi specii de dinozaur, Dreadnoughtus schrani, care este cel mai mare identificat pana acum.

Cel mai mare depozit de legume-fructe din Oltenia, scos la vanzare pentru suma de 1,5 milioane de euro

Depozitul are o suprafata de 4. 424 de metri patrati si este situat in localitatea Circea. A fost scos la vanzare pentru suma de 1,5 milione de euro.

FOTOUn vasluian a castigat titlul de cel mai bine imbracat barbat din Romania pe 2014

Florin Patrascu 36 ani), Vaslui, a fost declarat cel mai bine imbracat barbat din Romania in urma unui concurs organizat de cel mai mare site de fashion din Romania.

FOTO VIDEO incepe Oktoberfest, cel mai mare festival de bere din Romania

Timp de 11 zile Brasovul devine capitala berii. Vor fi concerte, concursuri trasnite si multa distractie. Anul trecut la Oktoberfest au venit peste 250. 000 de oameni.

Rezultate finale BAC 2014 Sesiunea de toamna: Rata de promovare a bacalaureatului este de 23,78%, cu 2,28 puncte procentuale mai mare decat anul trecut

Rezultatele finale din sesiunea de toamna a bacalaureatului au adus o rata de promovare, la nivel national, de 23,78%. Promovabilitatea la BAC 2014 - sesiunea august-septembrie - este cu 2,28 puncte procentuale mai mare decat in sesiunea similara a anului trecut si cu 1,51 puncte procentuale peste rata de promovare anuntata inainte de contestatii, anunta Ministerul Educatiei. Cea mai mare parte a candidatilor la bacalaureat a luat medii de 6. Compara cu promovabilitatea la Bacalaureat, in sesiunile de toamna, din ultimii 10 aniVezi listele cu notele dupa contestatii, pe fiecare liceu si judet in parte.

Seful Facebook estimeaza ca WhatsApp va deveni cel mai popular serviciu de mesagerie in viitorul apropiat, cu 3 miliarde de utilizatori

Aplicatia WhatsApp va deveni in curand cel mai apropiat serviciu de mesagerie, apreciaza seful Facebook, Mark Zuckerberg. Cred ca WhatsApp va fi cea mai populara platforma de mesagerie de text din lume si mai.

Raportul salariati / pensionari, la cel mai bun nivel din 2008 pana in prezent

Raportul dintre numarul salariatilor si cel al pensionarilor se afla la cel mai bun nivel, din 2008 pana in prezent. Totusi, contributiile unui singur angajat nu sunt inca suficiente pentru a intretine.

Tesla Motors va construi cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada

Tesla Motors a decis sa construiasca cea mai mare fabrica de baterii litiu-ion din lume in Nevada, stat care i-a oferit facilitati fiscale in valoare de pana la 1,3 miliarde de dolari, estimand ca proiectul va genera o crestere a economiei regiunii cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )