Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai mare reactor de fuziune nucleara din lume e in lucru. Cate tari contribuie?

Playtech Playtech,
Cel mai mare reactor de fuziune nucleara din lume e in lucru. Cate tari contribuie?

Inginerii au inceput constructia celui mai mare proiect de fuziune nucleara din sudul Frantei, cu operatiunile finale planificate sa inceapa la sfarsitul anului 2025. Astfel, fuziunea. continuă pe Playtech

Raluca Zenga a facut cel mai mare anunt. Rasturnare de situatie: ce se intampla, de fapt, in casnicia cu Walter Zenga

Raluca Zenga, sotia lui Walter Zenga, a facut un anunt pe Facebook in ce priveste situatia din familia ei. Desi multi ii dadeau despartiti pe cei doi, Raluca Zenga vine sa linisetesca apele si sa spuna ce se intampla de fapt in casnicia ei. Ce a anuntat Raluca Zenga Asteptandu-l pe tati 10084;65039; Nu am .

Cinci judete nu au avut niciun caz de COVID-19 raportat in ultimele 24 de ore. Cel mai mare numar de imbolnaviri de la o zi la alta a fost inregistrat in Bucuresti

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, la polul opus, cinci judete neinregistrand nicio imbolnavire noua fata de ziua precedenta.

Adevarul despre cel mai mic dinozaur: ce au descoperit, de fapt, specialistii

Autorii unui studiu de mare vizibilitate publicat la inceputul acestui an, in care oamenii de stiinta sustin ca au descoperit cel mai mic dinozaur din lume, au retras acum studiul ca raspuns.

O firma detine acum cea mai mare baza de date de ADN. La ce vrea s-o foloseasca

Firma Blackstone este acum noul proprietar majoritar al celei mai mari baze de date a consumatorilor de informatii genetice si genealogice umane din lume. Pretul? 4,7 milioane de.

FOTO VIDEO Cum arata in tinerete unul dintre cei mai sexy barbati din lume - Transformarea importanta suferita de Jason Momoa

Este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume, iar rolul Khal Drogo din Game of Thrones i-a adus recunoasterea mondiala. Jason Momoa a implinit recent 41 de ani si nu multi stiu care a fost primul rol interpretat la 19 ani de actorul nascut in Honolulu, Hawaii.

Topul judetelor cu cel mai mare numar de persoane nou infectate cu COVID-19 in ultimele 24 de ore. Bucurestiul, in continuare fruntas

221 de persoane nou infectate cu COVID-19 au fost confirmate sambata in Bucuresti, a transmis Grupul de Comunicare Strategica. Numarul total al infectarilor in Bucuresti ajunge astfel la 7121.

Topul judetelor cu cel mai mare numar de noi infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore. Bucurestiul, pe primul loc

Capitala se mentine pe primul loc al numarului de noi infectari cu 199 de cazuri descoperite in urma testelor efectuate in ultimele 24 de ore. Numarul total al infectarilor in Bucuresti ajunge la 6.

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

Prognoza meteo ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 11 august 2020. Potrivit acesteia vremea va fi similara cu cea din ziua anterioara, in unele locuri se vor inregistra averse descarcari electrice, iar in alte zone canicula. Prognoza ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi si descarcari electrice .

Cea mai mare groapa sapata in Pamant. Ce au descoperit specialistii in ea

Rusia nu este doar statul cu cea mai mare suprafata. Detine si cea mai mare groapa sapata in adancul Pamantului. intr-un sit abandonat de pe teritoriul rusesc,se gaseste un disc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )