Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ispravile unui tanar din Suceava care a primit cea mai mare sanctiune data vreodata de politistii rutieri

Adevărul Adevărul,
Ispravile unui tanar din Suceava care a primit cea mai mare sanctiune data vreodata de politistii rutieri

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca un tanar de 20 de ani, din orasul Siret,judetul Suceava, a incasat cea mai mare sanctiune aplicata vreodata de un echipaj al Politiei Romane. Soferul a ramas fara permis de conducere pana in 2024 si a fost amendat cu 20. 880 de lei. continuă pe Adevărul

Cum a fost sanctionat un barbat din Suceava care a incalcat legea de 16 ori legea la volan

Politia Rutiera Suceava a aplicat o sanctiune record unui tanar sofer de 20 de ani, care a comis numeroase abateri care contravin codului Rutier. Agentii de politie i-au aplicat o amenda cumulata.

Cea mai mare amenda data vreodata unui sofer din Romania

Un tanar de 20 de ani din Suceava este beneficiarul celei mai mari amenzi de circulatie date vreodata in Romania - 20. 880 de lei. El s-a ales si cu permisul suspendat pana in anul 2024, pentru nu mai putin de 16 nereguli la regimul rutier.

Patronul unui cunoscut restaurant din Suceava, bagat direct dupa gratii

Patronul unui restaurant din municipiul Suceava a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic cu tigari. Barbatul este cercetat si in alte dosare penale.

Cum a ramas un roman fara permis pana in 2024. Politia din Suceava a batut un record national

In Romania s-au batut, de-a lungul tiumpului, multe recorduri. Unele mai ciudate ca altele. Dar recordul batut de politia rutiera Suceava este unul demn de relatat. Cum a ramas un roman fara permis pana in 2024 Publicatia Monitorul de Suceava, relateaza despre un record demn de luat in seama. Publicatia vorbeste despre patania unui barbat .

Razbunarea unui tanar caruia i-a fost refuzat un credit la banca. Cum a ajuns sa o ia cu totul

Povestea neobisnuita a unui britanic in varsta de 39 de ani face inconjurul lumii. in urma cu aproape 20 de ani, acesta a dorit sa ia un credit de la banca, insa a fost refuzat. Modul in care s-a razbunat acum este genial. I-au refuzat creditul din cauza lipsei experientei in afaceri Adam Deering, in .

Ingredientul din bucatarie care te scapa de petele de calcar. Uita de frecat, lasa doar la inmuiat

Dupa un anumit timp, petele inestetice de calcar care apar pe robinetele si pe chivetele de inox sunt extrem de neplacute, dar poti sa scapi rapid de ele, cu ajutorul unui ingredient pe care oricine il are in bucatarie. Ingredientul din bucatarie care te scapa de petele de calcar Petele care apar pe robinete si .

Un sofer din Suceava a luat cea mai mare amenda data vreodata in Romania

Un sofer in varsta de 20 de ani, din Siret, judetul Suceava, a luat cea mai mare amenda data vreodata in Romania, dupa ce a comis nu mai putin de 16 contraventii la regimul rutier, in decurs de numai cateva zeci de minute.

Tragedie la o partida de pescuit: Un tanar din judetul Hunedoara a murit electrocutat dupa ce a agatat undita de firele de inalta tensiune

O partida de pescuit s-a transformat intr-o tragedie intr-o localitate dinjudetul Sibiu. Un tanar de 25 de ani din judetul Hunedoara a murit electrocutat duminica dupa ce undita s-a agatsat de firele unui.

Cea mai mare amenda acordata unui sofer din Romania, confirmata de MAI: ce a facut de banii aia

Nimic nu este neplacut decat sa iei o amenda de circulatie, mai ales cand vine insotita de suspendarea permisului de conducere. Ce faci insa cand ai luat cea mai mare amenda din.

Un barbat din Suceava si-a luat bataie de la sotie cu un incarcator de telefon. Agresoarea s-a ales cu dosar penal

Un barbat din municipiul Suceava a fost batut de sotie cu cablul de la incarcator. Femeia se afla sub influenta alcoolului. Un sucevean, batutcu un incarcator de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )