Libnet.ro
UNICEF

09:31

Cel mai mare targ de cariera din Banat, Angajatori de TOP Timisoara, va avea loc exclusiv online

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare targ de cariera din Banat, Angajatori de TOP Timisoara, va avea loc exclusiv online

Cel mai mare targ de joburi din Banat-Angajatori de TOP Timisoara, revine in format exclusiv online . continuă pe România Liberă

Pe ce concurent a pus ochii Mihaela Radulescu la Ferma. Cel mai mare defect al lui era verigheta

In noul sezon Ferma. Oraseni vs. Sateni au intrat 16 concurenti. Asistente TV, sportivi, artisti sau comendianti, unii deja eliminati din competitie, toti si-au dovedit calitatile intr-ale muncii de la tara in fata Mihaelei Radulescu, gazda show-ului de la PRO TV. Numai unul pare-se ca i-a intrat si la inima: luptatorul Andrei Stoica. Acesta a .

Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume. Cine e Cristian Barin

Prima pozitie pe cuvantul cheie Photoshop pe cea mai mare platforma de cursuri online, este ocupata de Cristian Barin. Compania Udemy este evaluata la 2 miliarde de dolari, are peste 35 de milioane de studenti, 57,000 de instructori si peste 130,000 de cursuri publicate. Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume Instructorul .

Cea mai mare investitie straina din istorie vine la Constanta. Liderul PNL Bogdan Hutuca: Toti romanii vor beneficia de energie mai ieftina si mai sigura

Presedintele filialei PNL Constanta, Bogdan Hutuca, anunta cea mai mare investitie straina din istorie in judet. Potrivit liderului liberal este vorba despre o investitie americana de opt miliarde de.

Cel mai bun instructor Photoshop din lume este roman!

Cristian Barin ocupa prima pozitie pe cuvantul cheie Photoshop pe cea mai mare platforma de cursuri online din lume. Udemy, companie evaluata la 2 miliarde de dolari, are peste 35 de milioane de studenti, 57. 000 de instructori si peste 130. 000 de cursuri publicate pe platforma.

FOTO Dragonu, cel mai mare furnizor de canabis din Alba Iulia, condamnat la ani grei de inchisoare. Cariera infractionala a traficantului de 31 de ani

Cel mai important furnizor de canabis din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu executare. Dura George Virgil Alin, zis Dragonu, a primit pedeapsa intr-un dosar din 2017, el fiind, in prezent, arestat intr-o alta cauza pentru infractiuni similare.

12 angajati din UPU, infectati cu coronavirus. Este al treilea focar izbucnit in cel mai mare spital din Salaj

Dupa Sectia Boli Interne si Cardiologie, un al treilea focar COVID-19 a fost depistat in cel mai mare spital din judetul Salaj.

Bogdan Hutuca: Cea mai mare investitie straina din istorie vine la Constanta. Banii vor sustine zeci de companii private si mii de angajati

Presedintele PNL Constanta, Bogdan Hutuca, sustine ca cele opt miliarde de dolari care ar urma sa fie cheltuite pentru centrala nucleara de la cernavoda ar fi cea mai mare investitie externa din istoria Romaniei.

Cel mai bun 11 format din jucatori liberi de contract in 2021

Va prezentam mai jos un adevarat dream team format din jucatori care la finalul actualului sezon vor fi devenit liber de contracte.

Record de noi cazuri de coronavirus - 4.016 in doar 24 de ore. inca 66 decese din cauza de COVID-19. Cel mai mare numar de pacienti la ATI - 686. Bilantul epidemiei

Romania a inregistrat, miercuri, un nou record al cazurilor noi de coronavirus. Sunt 4. 016 de persoane testate pozitiv in ultimele 24 de ore. Pe langa acestea, 894 au fost reconfirmate, in urma retestarilor.

Cea mai mare scoala din Buzau ramane inchisa si dupa expirarea perioadei de suspendare a cursurilor fata in fata

Pentru inca doua saptamani, cea mai mare unitate gimnaziala din judetul Buzau, Scoala nr. 11, ramane cu usile inchise. Asta, chiar daca vineri a expirat perioada de suspendare a cursurilor fata in fata din cauza cazurilor de COVID-19 inregistrate la inceputul lunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )