Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai mare retailer online din lume ofera angajatilor 5.000 $ pentru a demisiona

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai mare retailer online din lume ofera angajatilor 5.000 $ pentru a demisiona

In orice companie exista angajati care nu sunt multumiti de locul de munca, insa nu demisioneaza intrucat se complac in aceasta situatie si asteapta confortabil urmatorul salariu. Si Amazon, cel mai mare retailer online din lume, este familiar cu acest. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai mare retailer online din lume ofera angajatilor 5.000 $ pentru a demisiona

In orice companie exista angajati care nu sunt multumiti de locul de munca, insa nu demisioneaza intrucat se complac in aceasta situatie si asteapta confortabil urmatorul salariu. Si Amazon, cel mai mare retailer online din lume, este familiar cu acest.

Ford Focus a ramas cel mai bine vandut automobil din lume si in 2013

Ford Focus a ramas si in 2013, la fel ca in 2012, cel mai bine vandut automobil din lume, a anuntat producatorul auto american Ford, citand date ale firmei de cercetare Polk. In total au fost inmatriculate 1. 618 automobile cu numele Ford Focus in 2013, in crestere cu 8,1% fata de 2012.

Cel mai mare targ de carte din Ardeal: Gaudeamus. Programul evenimentului

Cel mai mare targ de carte din Transilvania, Targul Gaudeamus, a revenit la Cluj de miercurea aceasta si isi asteapta cumparatorii pana duminica, 13 aprilie, inclusiv. Peste 60 de expozanti si circa 100 de edituri romane si straini expun in Piata Unirii, zilnic intre orele 10. 00 si 19.

Spania a devenit cel mai mare reexportator de gaze lichefiate din Europa

Chiar daca nu a produs niciodata acest combustibil, Spania a surclasat, in martie, Norvegia, devenind cel mai mare exportator de gaze naturale lichefiate GNL) din Europa, din cauza scaderii cererii interne provocate de criza, evolutie care a obligat companiile de utilitati sa reexporte incarcaturile, potrivit Bloomberg.

Mircea Geoana: PSD, cel mai mare partid din Romania, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la prezidentiale

Senatorul social-democrat Mircea Geoana sustine, intr-o postare pe Facebook, ca PSD, cel mai mare partid din tara, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, in conditiile in care astazi sunt doua variante: un Presedinte si un Guvern de stanga care reconstruiec Romania sau o coagulare a fortelor de dreapta in jurul lui Traian Basescu si continuarea regimului bolnav pe care acesta l-a ridicat in 10 ani.

BMW si-a consolidat pozitia de cel mai mare producator de masini de lux la nivel mondial, cu o crestere de 17% a vanzarilor in luna martie

BMW a avut o crestere de 17% a vanzarilor in luna martie si si-a consolidat, astfel, pozitia de cel mai mare producator de automobile de lux la nivel mondial. De asemenea, crestere de 12% a inregistrat BMW si.

Romania are cel mai mare numar de decese rutiere la un milion de locuitori

Romania are cea mai mare cota de piata a concurentilor in transportul feroviar de marfa, insa, cu toate acestea infrastructura este evaluata prost, sustine un raport al Comisiei Europene, care adauga si faptul ca in Romania se gaseste cea mai mare rata a deceselor rutiere la un milion de locuitori.

Adevarul Live, ora 13.00 - Despre cel mai mare proiect de cercetare din Romania - ELI-NP de la Magurele

Adevarul Live de la ora 13. 00 ii are ca invitati pe Nicolae Zamfir, managerul proiectului ELI-NP, cel mai puternic laser din lume, Dan Filipescu cercetator) si Edmond Turcu, unul dintre cei mai buni laseristi romani care vor vorbi despre stadiul proiectului celui mai puternic laser din lume, ELI-NP.

Cea mai mare rechemare auto din istorie. 6,58 de MILIOANE de masini, aduse in service pentru verificari

Toyota Motor Corp va rechema la service 6,58 milioane de vehicule din intreaga lume pentru a rezolva defectiunile de la scaune si sistemul de directie, aceasta fiind una dintre cele mai mari rechemari realizate.

Momentul penibil de la nunta in care toata lumea a aflat cel mai mare secret al domnisoarei de onoare

Oamenii din Kazahstan tin foarte mult la traditii. Iar nunta este un eveniment urias, la care participa intreaga familie. De la mic la mare, pana la cele mai indepartate rude si prieteni, toti iau parte la.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )