Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cel mai mare rezervor de apa al Pamantului, gasit de cercetatorii americani

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare rezervor de apa al Pamantului, gasit de cercetatorii americani

Cel mai mare rezervor de apa al Pamantului, care ar putea sa contina o cantitate de apa de trei ori mai mare decat volumul total al oceanelor terestre, se afla ascuns la o adancime de cateva sute de kilometri sub scoarta planetei noastre, afirma cercetatorii americani, citati de theguardian. com. continuă pe România Liberă

Ponta: Cresterea pretului la energie, cel mai mare pericol pentru economie

Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Ponta, la un forum economic.

Victor Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca cel mai mare pericol pentru economia romaneasca este cresterea pretului la energie, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, potrivit primului ministru, crearea unei piete.

Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Victor Ponta, la un forum economic, potrivit surselor din presa.

GALERIE FOTO: China, pentru prima data la cel mai mare exercitiu militar maritim. Rusia lipseste

Armata navala chineza va participa la RIMPAC, cel mai mare exercitiu de razboi maritim international, pentru prima data, in aceasta vara, anunta agentia Chinas Xinhua, preluata de RIA Novosti.

FOTO Lucrarile la cel mai mare parc de agrement din Moldova sunt in toi. La anul este marea inaugurare

Cel mai mare parc de agrement din Moldova prinde contur pe versantul Cornisa de la iesirea din municipiul Botosani. Din investitia pe fonduri europene a fost realizat pana in prezent 20 %, iar contructorul garanteaza ca in vara anului viitor va fi marea deschidere.

Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a declarat premierul Victor Ponta.

Reprezentanti ai universitatilor de medicina din tara vin la Targu-Mures la cel mai mare centru de simulare din Romania, la sfarsitul lunii

Cel mai mare centru de simulare din Romania adauga in urmatorii doi ani alt compartiment pentru invatamintul post- universitar si pentru medicii rezidenti.

Ponta: cel mai mare pericol pentru economie, cresterea pretului la energie

Cresterea pretului la energie poate distruge industria si economia, iar crearea unei piete energetice libere si transparente este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Victor Ponta, la un forum economic.

Pe 14 iunie, Iasiul se muta pe lacul Aroneanu. Zeci de mii de oameni sunt asteptati la cel mai mare spectacol aeronautic organizat in Moldova

Cel mai important spectacol aeronautic organizat in Moldova este programat sambata, 14 iunie, la marginea Iasiului, in preajma lacului Aroneanu.

Cel mai mare summit pe tema violentelor sexuale in razboaie

Angelina Jolie si seful diplomatiei britanice au deschis marti, la Londra, un summit fara precedent pe tema violentelor sexuale comise in timpul conflictelor si recurgerii la viol ca arma de razboi, o initiativa salutata de catre Papa Francisc .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )