Libnet.ro
UNICEF

10:15

in cel mai mare rozariu din tara are loc Sarbatoarea Trandafirului

Adevărul Adevărul,
in cel mai mare rozariu din tara are loc Sarbatoarea Trandafirului

Cel mai mare rozariu din tara noastra si chiar din sud-estul Europei isi deschide in acest weekend portile. Rozariu este situat la 10 kilometri de Arad, langa localitatea Mandruloc Rozariul Eutopia Gardens), iar numarul soiurilor de trandafiri depaseste 2000. continuă pe Adevărul

in Chile va fi construit cel mai mare telescop din lume

Cel mai mare telescop din lume, avand un buget de un miliard de dolari, va fi construit in Chile si va fi capabil sa surprinda imagini mai clare decat cele obtinute de Hubble si sa caute, intre altele, dovezi.

Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service

Poate la tine la tara sau undeva pe balcon mai ai inca un televizor alb-negru care functioneaza bine, dar gadgeturile nu traiesc o viata de om. Traiesc putin si cand se duc le duci la doctor sau le arunci. in cel mai mare service din Romania am fost sa vad cine are grija de gadgeturile [] Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Concedieri la cea mai mare banca din Europa. Aproximativ 20.000 de angajati vor ramane fara loc de munca

HSBC, cea mai mare banca din Europa, ar putea concedia pana la 20. 000 de angajati, in cadrul masurilor de reorganizare pregatite de directorul general Stuart Gulliver, relateaza Reuters. Planul.

SkirtBike - Cel mai mare eveniment dedicat biciclistelor din Bucuresti

Peste 1800 de bicicliste si-au anuntat prezenta la SkirtBike Bucuresti, duminica, 7 iunie, la cel mai mare eveniment dedicat pasionatelor de pedalat din capitala, organizat sub egida Fabulous Baskets.

Vivre, cel mai mare magazin online de produse pentru casa si gradina, a implinit 3 ani; 3 milioane de produse vandute in 3 ani de comert online

Vivre, cel mai mare retailer online de produse pentru casa si gradina din Romania, a implinit 3 ani. Dupa succesul lansarii din Romania, Vivre s-a extins pe alte patru piete din Europa Centrala si de Est si pe viitor intentioneaza sa adauge in portofoliu noi tari din regiune. Vivre a introdus in Romania modelul de club privat pentru produse home deco, in care membrii se inregistreaza gratuit pe site, pentru a avea acces la promotii limitate ca timp si branduri in exclusivitate. Vivre a vandut in cei trei ani peste 3 milioane de produse, care au ajuns in casele cumparatorilor din Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia si Polonia.

Intel face cea mai mare achizitie din istoria sa. Va plati 16,7 miliarde dolari pentru Altera, producator de procesoare pentru centre de date

Intel a ajuns la o intelegere cu producatorul de procesoare programabile Altera si va cumpara compania cu 16,7 miliarde dolari, cea mai mare tranzactie din istoria Intel. Altera are peste 3. 000 de angajati si vanzari de 1,9 miliarde dolari/an, Ericsson si Huawei fiind cei mai importanti clienti. Altera a refuzat in aprilie o oferta a Intel.

Vremea se schimba RADICAL. Vijeliile isi fac deja simtita prezenta in mai multe zone din tara

Vijeliile isi fac deja simtita prezenta in mai multe zone din tara. Sunt in vigoare mai multe avertizari de vreme rea pentru nordul tarii, dar si in judetele din sud-est. Meteorologii anunta vant.

Cea mai mare tranzactie din sistemul bancar romanesc: Tiriac a vandut actiunile pe care le avea la UniCredit Tiriac Bank

Ion Tiriac a vandut pachetul de 45 la suta din actiunile pe care le avea la UniCredit Tiriac Bank grupului italian UniCredit, conform Digi24. Aceasta vanzare reprezinta cea mai mare tranzactie din sistemul.

intr-un numar tot mai mare, romanii din diaspora vor fi reprezentati in Parlament de doar 4 deputati si 2 senatori

Intr-un numar tot mai mare, romanii din afara tarii sunt reprezentati in Parlament de doar 4 deputati si 2 senatori. PNL dorea introducerea in legea alegerilor parlamentare o prevedere prin care numarul.

Pana la 20.000 de angajati ai HSBC, cea mai mare banca din Europa, ar putea fi concediati

Pana la 20. 000 de angajati ar putea fi concediati de la HSBC, cea mai mare banca din Europa, informeaza Sky News. Masura a fost luata ca urmare a deciziilor de reorganizare pregatite de directorul general Stuart.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2521 seconds )