Libnet.ro
UNICEF

08:01

Vivre, cel mai mare magazin online de produse pentru casa si gradina, a implinit 3 ani; 3 milioane de produse vandute in 3 ani de comert online

România Liberă România Liberă,
Vivre, cel mai mare magazin online de produse pentru casa si gradina, a implinit 3 ani; 3 milioane de produse vandute in 3 ani de comert online

Vivre, cel mai mare retailer online de produse pentru casa si gradina din Romania, a implinit 3 ani. Dupa succesul lansarii din Romania, Vivre s-a extins pe alte patru piete din Europa Centrala si de Est si pe viitor intentioneaza sa adauge in portofoliu noi tari din regiune. Vivre a introdus in Romania modelul de club privat pentru produse home deco, in care membrii se inregistreaza gratuit pe site, pentru a avea acces la promotii limitate ca timp si branduri in exclusivitate. Vivre a vandut in cei trei ani peste 3 milioane de produse, care au ajuns in casele cumparatorilor din Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia si Polonia. continuă pe România Liberă

Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service

Poate la tine la tara sau undeva pe balcon mai ai inca un televizor alb-negru care functioneaza bine, dar gadgeturile nu traiesc o viata de om. Traiesc putin si cand se duc le duci la doctor sau le arunci. in cel mai mare service din Romania am fost sa vad cine are grija de gadgeturile [] Unde se duc gadgeturile cand mor? in vizita la cel mai mare service Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare dusman al PNL sunt liberalii: Istoria pare sa se fi repetat ciclic, cu perioade de scindare, urmate de perioade de unitate si chiar fuziune

Liberalii sunt cei mai mari dusmani ai PNL. Acestia au o istorie tumultoasa marcata mai mult de scindari decat de unitate. in 1990, PNL a revenit pe scena politica. La scurt timp, partidul s-a scindat intre seni.

Business report: TVA de 9%, cel mai mare soc de la cota unica; Topul investitiilor din 2014 cu care se lauda Victor Ponta; Contoarele inteligente pe care toti romanii trebuie sa le aiba pana in 2020

Care va fi scaderea reala a preturilor dupa reducerea TVA. TVA se reduce, incepand de astazi, de la 24% la 9% la alimente si bauturi nealcoolice, pretul la raft urmand sa scada, teoretic, cu 12%. Ce a mai ramas agricol din Sectorul Agricol Ilfov. Odinioara hranea Bucurestiul. Dezvoltarea imobiliara din zonele limitrofe Bucurestiului face din sectorul Ilfov o prelungire a Capitalei, cu locuitori care lucreaza in Bucuresti si au un stil de viata urban.

inchisoare pe viata pentru fondatorul celui mai mare site de vanzari de droguri online

Fondatorul site-ului Silk Road, considerat cel mai mare spatiu online de vanzare de droguri din lume, a fost condamnat, la New York, la inchisoare pe viata, informeaza AFP si Reuters.

Cazuri incredibile inscrise in Cartea Recordurilor Sexuale: cel mai mare penis, cel mai larg vagin si orgia cu cei mai multi participanti

The Guinness Book of Records are o replica numita Sex World Records, dar aceasta din urma este dedicata numai recordurilor sexuale din intreaga lume. Cartea Recordurilor Sexuale include informatii despre posesorul celui mai mare penis din lume, despre cea mai batrana prostituata sau despre femeia cu cel mai puternic vagin.

Cel mai mare val de imigranti din 2015: 5.000 de oameni, salvati din Marea Mediterana

Peste 5. 000 de imigranti au fost salvati in Marea Mediterana incepand de vineri, echipele de salvare, gasind, in timpul operatiunilor, 17 cadavre, pana in prezent, scrie Agerpres. Este vorba despre imigranti.

Tarile cu cel mai mare progres al bunastarii: unde se plaseaza Romania

Cum a evoluat nivelul de trai al romanilor in ultimii ani? Boston Consulting Group a realizat un studiu care arata cum a evoluat bunastarea cetatenilor din 149 de state din intreaga lume, pe baza a 43 de indicatori, printre care evolutia PIB-ului,.

Polonia si statele baltice au cel mai mare numar de responsabili pe lista celor declarati indezirabili in Rusia

Fosti sau actuali responsabili europeni de rang inalt se afla printre cei 89 declarati indezirabili de Rusia, pe aceasta lista regasindu-se si cinci romani. Dintre cei 89 de responsabili, 18 sunt polonezi, alti 15 provenind din statele baltice, noteaza Agerpres. In plus, exista tari din UE care nu au niciun nume pe aceasta lista, cum este cazul Ungariei.

eMAG Marketplace va genera 25% din totalul comenzilor eMAG in acest an

EMAG , cel mai mare magazin online din regiune, pune accent pe dezvoltarea Marketplace si tinteste extinderea gamei la 1 milion de produse pana la finalul lui 2015.

Internetul a devenit un mare magazin de vise! Cumperi etnobotanice cu un singur click

Internetul a devenit un mare magazin de vise! Dai o cautare si cumperi etnobotanice cu un singur click. Cata vreme platesti, ai marfa a doua zi la usa. Iar coletele suspecte si expeditorii lor sunt foarte greu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )