Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cel mai mare site din Romania, Google.ro a fost spart de hackeri. Ce mesaj a aparut pe ecran

Antena3 Antena3,
Cel mai mare site din Romania, Google.ro a fost spart de hackeri. Ce mesaj a aparut pe ecran

Cel mai accesat site romanesc, google. ro, nu a fost disponibil miercuri dimineata, el fiind spart de hackeri. in loc de interfata obisnuita a google. ro a aparut un mesaj al unui hacker algerian. De asemenea, . continuă pe Antena3

Dubai. Arabii vor sa construiasca cel mai mare mall din lume

Dubaiul vrea sa construieasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa.

Cel mai mare mall din lume va fi construit in Dubai

Dubaiul vrea sa construieasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa criza financiara mondiala din 2008-2009, transmite Bloomberg, potrivit surselor de presa.

S-a deschis cel mai mare parc solar din Romania. Centrala se afla la Tulcea

Cel mai mare parc solar functional din Romania s-a deschis, marti, in orasul tulcean Isaccea, panourile fotovoltaice urmand sa asigure consumul necesar pentru circa 4. 700 de gospodarii, informeaza.

Tulcea: S-a deschis cel mai mare parc solar din tara

Societatea RaRa Parc a deschis, ieri, in orasul tulcean Isaccea, cel mai mare parc solar functional din Romania, acesta urmand sa asigure consumul necesar pentru circa 4. 700 de gospodarii.

Italienii vor sa produca cel mai bun vin din lume in Romania

Expertii italieni in vin au ales o podgorie din Romania pentru a produce ceea ce spun ei ca va fi cel mai bun vin din lume. Primul sortiment de vin facut la noi va iesi pe piata anul viitor, iar italienii sunt.

VIDEO Dubai, intre faliment si proiecte megalomanice. Cum arata proiectul imobiliar cu cel mai mare mall din lume

Seicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum, care conduce orasul-stat, a anuntat constructia unui complex imobiliar care va include cel mai mare mall din lume si un parc mai mare decat Hyde Park din Londra.

Gangnam Style, melodia fenomen, a devenit cel mai vizionat clip din istoria YouTube-ului

Videoclipul melodiei fenomen Gangnam Style a cantaretului sud-coreean Psy a devenit cel mai vizionat clip din istoria YouTube-ului. De cand a fost postat, in luna iulie, clipul a adunat peste 814.

Cinema City deschide cel mai mare cinematograf din afara Capitalei pe 7 decembrie

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania si din Europa Centrala si de Sud Est, deschide pe 7 decembrie in centrul comercial Ploiesti Shopping City primul cinematograf de tip multiplex din Ploiesti.

FOTOGALERIE Slatina va avea cel mai mare drapel din tara incepand cu 1 Decembrie

Sarbatorirea Zilei Nationale la 1 Decembrie va prilejui, la Slatina, inaugurarea celui mai mare drapel din tara, care va fi montat pe cel mai inalt piedestal. Autoritatile locale au organizat, cu aceasta ocazie, o serie de manifestari ce vor avea loc pe Dealul Gradiste, unde se va afla drapelul, dar si la statuia voievodului Alexandru Ioan Cuza din centrul urbei.

Zgarie nori de 1.050 de metri, insule artificiale si 100 de MILIARDE de dolari. Cum va fi detronat Dubaiul din cel mai ravnit top din lume

Dubaiul a devenit una din cele mai dorite destinatii de lux din lume. Felul in care au reinventat serviciile de cinci stele i-a adus pe seicii din Dubai sa fie cei mai apreciati oameni din lume de catre turistii.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )