Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Slatina va avea cel mai mare drapel din tara incepand cu 1 Decembrie

Adevărul Adevărul,
FOTOGALERIE Slatina va avea cel mai mare drapel din tara incepand cu 1 Decembrie

Sarbatorirea Zilei Nationale la 1 Decembrie va prilejui, la Slatina, inaugurarea celui mai mare drapel din tara, care va fi montat pe cel mai inalt piedestal. Autoritatile locale au organizat, cu aceasta ocazie, o serie de manifestari ce vor avea loc pe Dealul Gradiste, unde se va afla drapelul, dar si la statuia voievodului Alexandru Ioan Cuza din centrul urbei. continuă pe Adevărul

Dubai. Arabii vor sa construiasca cel mai mare mall din lume

Dubaiul vrea sa construieasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa.

Cel mai mare mall din lume va fi construit in Dubai

Dubaiul vrea sa construieasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa criza financiara mondiala din 2008-2009, transmite Bloomberg, potrivit surselor de presa.

S-a deschis cel mai mare parc solar din Romania. Centrala se afla la Tulcea

Cel mai mare parc solar functional din Romania s-a deschis, marti, in orasul tulcean Isaccea, panourile fotovoltaice urmand sa asigure consumul necesar pentru circa 4. 700 de gospodarii, informeaza.

Gangnam Style, melodia fenomen, a devenit cel mai vizionat clip din istoria YouTube-ului

Videoclipul melodiei fenomen Gangnam Style a cantaretului sud-coreean Psy a devenit cel mai vizionat clip din istoria YouTube-ului. De cand a fost postat, in luna iulie, clipul a adunat peste 814.

Cel mai slab tur din ultimii 11 ani pentru Rapid

Rapid a incheiat, sambata seara, cel mai negru tur de campionat din ultimii 11 ani. Sub comanda lui Sabau si Rada, Rapidul este mai aproape de retrogradare decat de titlu.

REPORTAJ VIDEO / FOTOGALERIE Trei femei inalte sau cum te indragostesti de cel mai tanar teatru din Bucuresti

Am 91 de ani. se aude tanguindu-se din intuneric Cristina Casian o stiti din Amalia respira adanc). Ai 92! ii raspunde o voce pitigaiata. Si ce importanta are? bodogane o a treia. E ora 7 seara. O sala de teatru tanara, intr-o casa veche din spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei. Miroase a betisoare parfumate, iar cei 40-50 de spectatori adunati in sufrageria casei vor trai o experienta de neuitat. La Unteatru incepe Trei femei inalte, un spectacol coplesitor, cu 3 actrite care iti taie rasuflarea.

Business report: Cum arata cel mai mare parc eolian din Europa. Este in Romania; Rovinieta prin SMS si internet, de saptamana viitoare; Penalitati pentru stat: firmele vor putea sanctiona institutiile daca intarzie plata facturilor

Licitatiile pentru deszapezire s-au blocat pe autostrada Cernavoda-Constanta. De ce nu vrea nimeni un contract 1,6 milioane de euro. Soferii care vor dori sa circule in aceasta iarna pe autostrada. Top 10 cei mai tari oameni de afaceri romani. Cele mai promitatoare afaceri romanesti apartin unor oameni de afaceri mai mult sau mai putin cunoscuti care activeaza in cele mai diverse domenii. Industria farmaceutica.

Zgarie nori de 1.050 de metri, insule artificiale si 100 de MILIARDE de dolari. Cum va fi detronat Dubaiul din cel mai ravnit top din lume

Dubaiul a devenit una din cele mai dorite destinatii de lux din lume. Felul in care au reinventat serviciile de cinci stele i-a adus pe seicii din Dubai sa fie cei mai apreciati oameni din lume de catre turistii.

VIDEO Dubai, intre faliment si proiecte megalomanice. Cum arata proiectul imobiliar cu cel mai mare mall din lume

Seicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum, care conduce orasul-stat, a anuntat constructia unui complex imobiliar care va include cel mai mare mall din lume si un parc mai mare decat Hyde Park din Londra.

FOTO: Liderul nord-coreean Kim Jong-un, cel mai SEXY barbat in viata in 2012. ...

Cotidianul Poporului din China, cel mai mare ziar al Partidului Comunist chinez, a preluat ca fiind adevarata o gluma facuta de site-ului american The Onion prin care liderul nord-coreean Kim Jong-un a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata in anul 2012. Site-ul ziarului chinezesc a publicat, in acest sens, o galerie uriasa cu 55 de fotografii sugestive pentru frumusetea, farmecul si autoritatea liderului de la Phenian. Conform businessinsider. com, nu exista nici o dovada conform careia .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )