Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cel mai mare sondaj despre droguri vrea sa afle ce baga lumea

Playtech Playtech,
Cel mai mare sondaj despre droguri vrea sa afle ce baga lumea

Folosirea drogurilor este, de multe ori, un subiect tabu, in conditiile in care, de-a lungul timpului, s-au investit multi bani in campanii de prevenire a dorintei oamenilor de a consuma. continuă pe Playtech

Sectorul serviciilor de piata: cel mai mare numar mediu de salariati

Firmele de servicii de piata au detinut, anul trecut, cea mai mare pondere in ceea ce priveste numarul mediu de salariati 35,4%), din totalul de 4,079 milioane de angajati, acestea fiind urmate de cele din industrie 34,2%), potrivit datelor provizorii publicate de Institutul National de Statistica INS).

Catedrala Mantuirii Neamului are sase clopote. Cel mai mare dintre ele se va auzi in jumatate de Capitala!

Catedrala Mantuirii Neamului are sase clopote care cantaresc impreuna 33 de tone si care au fost montate in turnul Clopotnita de pe fatada de vest, la o inaltime de 60 de metri. Realizate in fabri.

Gelu Diaconu: il declar oficial pe Orlando Teodorovici al doilea cel mai mare mincinos din PSD, dupa Liviu Dragnea! (FOTO)

Gelu Stefan Diaconu lanseaza o serie de critici dure la adresa ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici! intr-o postare pe Facebook, fostul director ANAF demonteaza toate minciunile Guvernului si a PSD aratand.

Da, TRAIESTE! Nebunie in Brasov, la apartamentul Elodiei Ghinescu: Cel mai mare MISTER al Romaniei a fost REZOLVAT!

Desi cazul Elodiei Ghinescu a fost rezolvat, iar sotul ei a fost condamnat la inchisoare pentru uciderea ei, mult mister inca invaluie moartea ei suspecta. Cadavrul femeii nu a fost niciodata gasit, chiar.

RECORD MONDIAL stabilit in Oradea: CEL MAI LUNG CALTABOS din lume

Cel mai mare caltabos din lume a fost facut de o echipa de bucatari din Bihor, astfel reusind sa depaseasca recordul stabilit de Spania cu un sangerete. Caltabosul, lung de 208 metri, a fost realizat de.

Cel mai amplu film despre Regina Maria, de Centenar: Exista un singur barbat cu mana de fier in Romania, iar acela este Regina Maria

Cu ocazia sarbatoririi a 100 de ani de la Marea Unire, Pro TV difuzeaza documentarul eveniment Maria inima Romaniei. Filmul istoric va fi prezentat chiar prin cuvintele Reginei Maria.

Migratia musulmana, un plan pentru ISLAMIZAREA lumii? Despre TEORIA CONSPIRATIEI, in cel mai complet studiu facut vreodata

Aproape o treime din cei care au votat pentru ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana considera ca migratia musulmana face parte dintr-un complot mai mare pentru a islamiza Regatul Unit, relateaza.

Simona Halep, dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei: Mi-a furat trofeul din maini! Trei luni am suferit

Campioana Simona Halep, numarul unu mondial in tenis,a facut dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei. Sportivasi-a amintit de momentul cand a pierdut finala de la Rolland Garros in.

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane: Catedrala Mantuirii Neamului nu este cea mai mare catedrala din lume. E dedicata eroilor Romaniei

VasileBanescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,a declarat, duminica, inainte de inceperea Slujbei de sfintire a Catedralei Manturii Neamului, ca aceasta catedrala nu este cea mai mare.

Seful armatei britanice: Rusia este acum o amenintare mult mai mare decat Statul Islamic

Declaratii ingrijoratoare din partea generalul Mark Carleton-Smith, conducatorul armatei britanice! Acesta a aratat ca in prezent Rusia este pentru Marea Britanie o amenintare mult mai mare decat gruparea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )